Persekiojant ieškomą bėglį, apgadinti policijos automobiliai, sužalotas pareigūnas

  • Teksto dydis:

Policijos pareigūnams šeštadienio naktį persekiojant automobiliu sprukusį ieškomą bėglį, apgadinti du tarnybiniai automobiliai, susižalojo vienas pareigūnas.

Kaip praneša Policijos departamentas, bėglys sustojo tik pareigūnams peršovus padangą.

Incidentas kilo po to, kai  apie 1 val. 40 min. Vilniuje, Saltoniškių gatvėje policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Opel Omega“, kurio vairuotojas padidinęs greitį nuvažiavo. Persekiojant nestojusį automobilį, vairuotojas nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams sustoti ir taranuodamas apgadino tarnybinius automobilius „Hyundai ix35“ ir „VW Caddy“.

Sulaikymo metu policijos pareigūnas iš tarnybinio pistoleto iššovė įspėjamąjį šūvį į viršų ir šūvius į persekiojamą automobilį bei peršovė galinę padangą. Susidūrimo metu sužalotas Vilniaus policijos Viešosios tvarkos valdybos vyriausiasis patrulis D.B., gimęs 1994 metais - jis dėl rankos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Sulaikytas 1977 metais gimęs automobilio vairuotojas, kuris nuo birželio pabaigos ieškomas kaip nuteistasis dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo įžuliais ar vandališkais veiksmais, už tai numatoma maksimali dviejų metų laisvės atėmimo bausmė.


Šiame straipsnyje: policijagaudynėsbėglysVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Reikia sekti ,o ne vytis be proto
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių