Policija 16 kartų teistą vagį vėl užklupo nusikaltimo vietoje

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija sulaikė 16 kartų anksčiau teistą vagį, jį patruliai užklupo nusikaltimo vietoje.

Prieš savaitę, antradienio paryčiais, apie 4 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 3-io būrio vyriausieji patruliai skubėjo į iškvietimą Krivių gatvėje.

Namo gyventojas pastebėjo, kaip įtartinas asmuo bando įsilaužti į automobilį „Toyota Prius“. Netrukus įvykio vietoje patruliai sulaikė 35 metų vyrą, pas jį rastas ir iš šio automobilio pavogtas planšetinis kompiuteris „Samsung“, pranešė policija.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Tyrimo metu Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato tyrėjai išsiaiškino, kad šis vyras yra padaręs ir daugiau vagysčių iš automobilių sostinės Genių, Pergalės, Parko Vandens ir Krivių gatvėse.

Įtariamasis neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, niekur nedirba, anksčiau teistas už analogiškas nusikalstamas veikas 16 kartų. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė ‒ suėmimas trim mėnesiams.


Šiame straipsnyje: vagisvagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Jūs sakot - utilizuot... o iš ko tuomet RIEBIAI teisėjai su advokatais gyvens?

16 kartu teista recidyvista

16  kartu  teista  recidyvista   portretas
3 menesiams ir vel y laisve su grybauskaites ir teisingumo ministro palaiminimu --toliau vogt....ne lietuva ,o kazkokiu tai nupindejusiu debilu krastus su idiotu teisesmaukiniu mafija

Anonimas

Anonimas portretas
Net 16 karto teistas toki reikia senei ulitizuoti atmata o neteisti o dabar mes ji islaikisime ir sersime!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių