Policija ieško liudininkų: gal matėte, kaip golfas partrenkė dviratininką

  • Teksto dydis:

Policija ieško eismo įvykio liudininkų.

2018 m. gegužės 8 d., apie 21.30 - 21.45 val., Vilniuje, Laisvės pr. 64A (ties įvažiavimu į "Kardiolitą") mėlynos spalvos automobilis "VW Golf" susidūrė su dviratininku ir iš eismo įvykio pasišalino.

Įvykį mačiusius liudininkus prašome kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Aną Jackevičienę, tel. (8 5) 271 9460, el.p. ana.jackeviciene@policija.lt arba skyriaus viršininką Alvarą Bacevičių, tel. (8 5) 271 9442 el.p. alvaras.bacevicius@policija.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neatleistina

Neatleistina portretas
Idomu , nuotraukoje neparodyta, kokiu dviraciu takeliu vaziavo dviratininkas. Ar normaliu EUropietisku , kur salia pesciuju takas, ar isgalvota tatai valdzios naujove, kai nubreziamas bruksnys, vienoj pusej gatves uzdedamas zenklas dviraciu takelis , o automobiliu greitis apribojamas iki trisdesimties km/h. Tai norime paklausti , juk buvo skirti pinigai is EU ir dviraciu takeliams, o ju tai nepadare , o tai kaip iformino dokumentuose ar ka nubreze bruksni ar , kad nutiese dviraciu takeli. Tokiu isgalvojimu , kad dviratininkai vaziuotu salia automobiliuu didziulio eismo EU tikrai nera. Tai didziausias nesaugumas dviratininkams ir automobiliu vairuotojams. Kas dejo parasus tokiems akivaizdziai nesaugiems projektams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių