Policija nustatė: mergina pamelavo apie išprievartavimą

Vilniaus policija nustatė, kad pernai gruodžio pabaigoje gautas pranešimas apie J. Baltrušaičio gatvėje išprievartautą merginą buvo melagingas.

Policijai 18-metė mergina pranešė, kad gruodžio 27-osios naktį, Pašilaičiuose, panaudojus smurtą, buvo įtempta į pilkos spalvos automobilį „Audi A6“ ir išprievartauta.

Nukentėjusiosios B. (gimusios 1999 m.) teigimu, jai einant iš draugės namų J. Baltrušaičio gatvės link, apie 1 val. prie jos priėjo vaikinas ir, pagriebęs už gerklės, smaugdamas, įsitempė į automobilį. Jame užpuolikas ir viduje buvęs dar vienas vaikinas B. išžagino ir seksualiai išprievartavo.

Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl išžaginimo ir prievartavimo, pareigūnai ieškojo įtariamųjų.

Tačiau sostinės policijai nustačius, kad pranešimas buvo melagingas, dėl merginos parodymų apie nebūtą nusikaltimą pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apklausus liudytojus, išanalizavus vaizdo stebėjimų kamerų įrašų analizę ir kitus ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo nustatyta, kad nukentėjusioji B. meluoja ‒ joks nusikaltimas prieš ją nebuvo įvykdytas ir visi pasakojimai apie lytinį nusikaltimą yra pramanyti, skelbia policija.

Dabar policija pradėjo tyrimą dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą ir melagingų parodymų davimo.

B. gresia baudžiamoji atsakomybė: bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Absurdas

Absurdas portretas
Būti nuteistai pačiai dėl to, jei išties esi išprievartauta... Lavrinovičiai irgi didvyriais tapo, išsisuko, nors buvo išprievartavę merginą...

Arba meluoja

Arba meluoja portretas
Arba atsiėmė pareiškimą, nenorėdama daugiau problemų, ypač jei prievartautojai galingesni ir pinigine, ir kitokia prasme...

qqq

qqq portretas
Begėdė...ir ką manė meluodama?Už tai turi atsakyti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių