Policija sužlugdė romų šeimos narkotikų versliuką

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Vilniaus tabore sulaikyti sutuoktiniai, turėję didelį kiekį narkotikų, įtariama, heroino.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 15 val. vykdyta policinė priemonė tabore, per kurią užfiksuotas narkotinių medžiagų platinimo atvejis bei su įkalčiais sulaikyti du romų tautybės narkotinių medžiagų platintojai – 1992 ir 1989 metais gimę sutuoktiniai.

Per kratas pareigūnai rado ir paėmė 12 folijos lankstinukų su milteliais, įtariama, narkotine medžiaga – heroinu, priemones narkotinėms medžiagoms sverti ir fasuoti – elektronines svarstykles, folijos ritinėlius, sukarpytus folijos lankstinukus, švirkštus, iš narkotinių medžiagų platinimo gautus 3133 eurus smulkiomis kupiūromis ir monetomis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už šią veiką sutuoktiniams gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Filmuotą policijos medžiagą galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių