Policija žaibiškai sulaikė restoraną apvogusius vilniečius

  • Teksto dydis:

Nusikaltimus nuosavybei tiriantys pareigūnai su įkalčiais sulaikė ką tik restoraną Vilniuje apvogusius vilniečius.

Vienintelio Lietuvoje padalinio, užsiimančio kišenvagysčių išaiškinimu ir užkardymu, pareigūnai, dirbdami sostinės turgavietėse ir kituose žmonių susibūrimo vietose bei labiausiai turistų lankomose viešosiose vietose, be kišenvagysčių, išaiškina ir kitus nusikaltimus.

Pirmadienį apie 15.45 val. neuniformuoti pareigūnai Šv. Ignoto gatvėje, šalia ten esančio restorano pastebėjo du įtartinus vyrus. Policininkams jie pasirodė visai nepanašūs į restorano lankytojus.

Vienas iš vyrų pro duris užėjo į patalpų vidų, o kitas tuo metu atsisėdo ant šaligatvio ir stebėjo aplinką, bet jį stebinčių pareigūnų jis nematė ir negalėjo matyti.

Kriminalistus labai sudomino ši įtartinų vyrų elgsena ir jie neapsiriko ‒ po kelių minučių iš pastato paskubomis išėjo pirmas vyriškis su pilna kuprine ant pečių ir rankose nešamu dulkių siurbliu.

Pareigūnai sulaikė abu įtariamuosius. Paaiškėjo, kad tai ankščiau teisti 38-erių ir 34-erių metų vilniečiai, pranešė policija.

Iš restorano pagalbinių patalpų buvo pavogtas dulkių siurblys, oro šildytuvas, vandens pompa ir įvairūs oro gaivikliai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji uždaryti į areštinę.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos tyrėjai mano, kad šie vyrai yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šių įtariamųjų ar turinčių kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6132, (8 5) 271 6053.


Šiame straipsnyje: policijavagysapvogė restoraną

NAUJAUSI KOMENTARAI

buvo nebuvo

buvo nebuvo portretas
pavoks tas tavo spizines grotas spyzius dabar brangus klausyk o kur tu gyveni paziuret tas grotas tavo gamybos

Tokių nepataisysi

Tokių nepataisysi portretas
Narkomanai kurie dar tabore nenusibaigę, tikiu ateis ir jų eilė...

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Išalkę labai buvo žmonės.Vilniuje tokių sparčiai daugėja,greitai kaip ir visame kame pasieks Europos vidurkį,Prekybcentrians rekomenduoju savo gamybos špižines langų grotas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių