Praeivį mirtinai sumušę vilniečiai laisvės greitai neišvys

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos teismas pirmadienį skyrė ilgas laisvės atėmimo bausmės trims vyrams, kurie pripažinti kaltais dėl praeivio nužudymo Vilniaus rajone, Rudaminos miestelyje.

Jaroslavas Jurgo pripažintas kaltu dėl nužudymo iš savanaudiškų paskatų, taip pat nesunkaus sveikatos sutrikdymo, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Vyrui skirta 15 metų laisvės atėmimo bausmė. Pirmus penkerius metus nuteistasis turės praleisti kalėjime, likusius – pataisos namuose, BNS pranešė teismo atstovė spaudai Raimonda Jagminaitė.

Sergejus Močalovas pripažintas kaltu dėl nužudymo ir sveikatos sutrikdymo, jam skirta 10 metų kalėjimo. Tokia pat bausmė už tokius pat nusikaltimus skirta ir Jevgenijui Salnikui.

Visi trys vyrai nuosprendžio laukė būdami suimti. Suėmimas jiems taikomas nuo 2015 metų balandžio pabaigos, kai buvo įvykdyti nusikaltimai.

Dešimtys smūgių

Bylos duomenimis, trys vyrai siautėjo 2015 metų balandžio 27-osios vidurnaktį Rudaminoje. J. Jurgo prie buvusios autobuso stotelės užpuolė Miroslavą Š., sudavė jam ne mažiau trijų smūgių ranka į galvos sritį ir ne mažiau du smūgius koja.

Po valandos, toje pačioje vietoje prie šalia esančios parduotuvės, J. Jurgo kartu su S. Močalovu ir J. Salniku, apsvaigę nuo alkoholio, be jokios priežasties vėl užsipuolė Mirsolavą Š. Vyrai niekuo dėtam praeiviui sudavė ne mažiau 29 smūgių rankomis ir kojomis į galvą. Miroslavas Š. dėl daugybinių sužalojimų mirė.

Kitam vyrui buvo suduota ne mažiau 16 smūgių į veidą, galvą ir kitas kūno vietas. Viktoras I. buvo nuvežtas į ligoninę, jam nustatytas galvos sumušimas.

Manoma, kad sumušti vyrai buvo užpulti, kai ėjo alkoholio į naktinę parduotuvę.

Iš visų trijų nuteistųjų nukentėjusiems atlyginti priteista iš viso 30 tūkst. neturtinės žalos ir 2 tūkst. 236 turtinės žalos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KADA SĖS UŽ GROTŲ DOBROVOLSKIO ŽUDIKAI?

KADA SĖS UŽ GROTŲ DOBROVOLSKIO ŽUDIKAI? portretas
Šioje byloje, Masiulio byloje, kažkodėl, procesas vilkinamas? Mat, vienas teigiamai atsiliepė apie Putiną, o kitas "garsus" politikas. Ir dar. Šiandien garsiai eskaluoja apie vaikų apsaugą nuo smurto. Šioje vietoje - pažiūrėkite vaizdo įrašą, kaip Garliavoje buvo iš senelių namų išplėšta klykianti Deimantė. Gal tai ne smurtas prieš vaikus? O p. Žiobienė ir šiandien "sėkmingai" dirba šioje srityje.

Po

Po portretas
Pochuj tie 15 metu !!!! Juk PARAZITEI grybovnai jie padare gera darba uzmuse zmogu ir grybnage po metu NARKOMANAMS duos AMNESTIJA , jau ne vienam narkomanui dave laisve

Jonys

Jonys portretas
Šaudyt tokius, traiškyt,kaip utėles....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių