Prašo pagalbos: be žinios dingo vilnietis

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtasis policijos komisariatas ieško dingusio be žinios vilniečio Boriso Počepko (gimusio 1960 m.).

Kovo 1 d. apie 13 val. penkiasdešimt šešerių metų vyras išėjo iš namų Vilniuje, Arimų g., ir iki šiol negrįžo.

B. Počepko požymiai: apie 167 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šiuo metu gali būti su barzda ir ūsais. Vyras vilkėjo juodą žieminę striukę iki kelių, tamsų megztinį, mūvėjo sportines juodas kelnes, avėjo juodus žieminius batus, buvo užsidėjęs rudą odinę kepurę su snapeliu.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, galinčius suteikti informaciją apie šio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato Veiklos skyriaus l. e. vyriausiosios tyrėjos pareigas Ariana Ladyšiene tel. (8 5) 271 6401, mob. tel. 8 645 01957 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O jo jo

O jo jo portretas
Manau atsiras,dabar plaštakių pilna ,kur tik nepasisuki atrasi.Nusiviliojo kokia nors ,patikrins ar tinkamas ,jei ne , išmes kaip skudurą nuvalkiotą.

O

O portretas
Ka ar jo iesko gausios paegos?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių