Prieš D. Kuodytės biurą – trečias vandalų išpuolis

  • Teksto dydis:

Seimo narės liberalės Dalios Kuodytės biuro pastatas vėl išpieštas aerozoliniais dažais.

Policijos departamentas informavo, kad Bendrajame pagalbos centre trečiadienį 13.31 val. gautas D.Kuodytės padėjėjo pranešimas, jog Fabijoniškių mikrorajone, L.Giros gatvėje, aerozoliniais dažais buvo išpieštas langas. Nuostolis nustatomas.

Nuo vandalų išpuolių D.Kuodytės biuras nukenčia jau trečią kartą - pastarąjį kartą biuro pastato sieną nežinomi asmenys aerozoliniais dažais subjaurojo rugpjūčio viduryje.

Vilniaus miesto 6-ojo policijos komisariato viršininkas Gediminas Šarauskas BNS sakė, kad policija žada skirti didesnį dėmesį parlamentarės biurui, nes ji nukenčia ne pirmą kartą.

Dėl pirmojo išterliojimo, kuris vertinamas kaip įžeidžiančio pobūdžio, atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už viešosios tvarkos pažeidimą. Įtariamieji kol kas nenustatyti.

Parlamentarė anksčiau tikino neįtarianti, kas tai galėjo padaryti, jokių grasinimų nebuvo sulaukusi.

Prieš metus taip pat buvo paliktas užrašas ant šio pastato sienos.

„Būna tų ištepliojimų - tepliojamos ir transporto priemonės - autobusai, troleibusai, blogas reiškinys grafičiai“, - BNS sakė komisariato vadovas.

Parlamentarės padėjėjas Benediktas Krasniauskas BNS sakė, kad buvo ruošiamasi uždažyti rugpjūčio viduryje aptiktą terlionę, tačiau ant pastato buvo rastas dar vienas piešinys.

„Dalia žmogus draugiškas, tolerantiškas ir priešų neturi. Mus keista, kad per nepilnas tris savaites vėl įvyksta. Galvojame apie vaizdo kameras“, - sakė B.Krasniauskas. Jis įtaria, kad pastatą bjauroja grafičius mėgstantis jaunimas. Greta esančių daugiaaukščių sienos jų išvengia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
Čia tik vykdytojai, reikia ieškoti užsakovų.

Ir kodėl

Ir kodėl portretas
vokiečia tik gerus israelius iššaude?O išliko tik gnydos katri mums gnydas toliau veisia?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių