Romės skubėjo atsikratyti narkotikų, bet nespėjo

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnai tabore aptiko 260 g narkotinės medžiagos, įtariama heroino, pranešė sostinės policija.

Lapkričio 29 d. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnai, vykdydami prevencines priemones, nukreiptas į narkotinių medžiagų pasiūlos ir paklausos mažinimą, patruliavo romų bendrijos teritorijoje ir stebėjo aplinką.

Akyli patruliai netrukus užfiksavo romų tautybės moterų sueigą ir, kilus įtarimams, nusprendė pastarąsias patikrinti. Pamačiusios artėjančius policijos pareigūnus moterys išsigando, puolė į paniką, stengėsi atsikratyti neteisėtai laikomais daiktais.

Apžiūrėję įvykio vietą, policijos pareigūnai aptiko apie 260 g narkotinės medžiagos, įtariama heroino, o atvykę tyrėjai, nustatę nusikalstamos veikos požymius, pradėjo ikiteisminį tyrimą ir skyrė laikiną sulaikymą, patalpindami įtariamąsias į areštinę.

Atlikus pirminius ikiteisminio tyrimo veiksmus, sostinės Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai surinko duomenų ir įkalčių dėl nusikalstamų veikų, o Vilniaus apylinkės teismas tenkino Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro prašymą skirti dviem sulaikytoms moterims kardomąją priemonę – suėmimą. Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet patruliuojantys pareigūnai užfiksuoja sunkius ir labai sunkius nusikaltimus tabore.

Ikiteisminį tyrimą dėl labai sunkaus nusikaltimo padarymo atlieka Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba, tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.


Šiame straipsnyje: taborasnarkotikaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Roma

Roma portretas
Nesąmoningas užrašas romės o gal kristės. Parašykite aiškiai , kad buvo čigonės ,

Jolanta

Jolanta portretas
Ot padlom gerai ykist kalejiman ir kad ten suputu....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių