Sostinėje K. Brazauskienės vairuojamas „Lexus“ tunelyje rėžėsi į sieną

Vilniuje, Geležino vilko gatvėje, prezidento Algirdo Brazausko našlės Kristinos Brazauskienės vairuojamas automobilis „Lexus“ tunelyje atsitrenkė į tunelio sieną.

Avarija įvyko apie 12.44 val. pirmadienį. Sužeista vairuotoja nuvežta į ligoninę, tačiau po kelių valandų ligoninėje išleista gydytis į namus.

„Avarija įforminta kaip įskaitinis eismo įvykis. Moteris rimtesnių sužalojimų  nepatyrė, bet ji nuvežta į ligoninę“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

Kodėl įvyko avarija, policija kol kas nenustatė.

„Kodėl atsitrenkė į atitvarus, į tunelio sieną, kol kas dar negalime pasakyti, kaip ir to, ar ji vairavo blaivi, ar ne. Kai žmogus eismo įvykyje susižeidžia, jis vežamas į ligoninę, ten atliekami tyrimai, pagalba suteikiama“, – teigė P. Radvilavičius.

Apie avariją pranešė pro šalį važiavusi kita vairuotoja. Pasak jos, K. Brazauskienės automobilis, važiuodamas link Edukologijos universiteto, atsitrenkė į tunelio sieną.

Į nelaimės vietą buvo išsiųsti ir ugniagesiai.

Per avariją automobilis „Lexus“ gana smarkiai apgadintas.

2016 metų balandį iš K. Brazauskienės laikinai buvo atimta teisė vairuoti, nes ji daugiau nei 50 km/val. viršijo leistiną važiavimo greitį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

si

si portretas
bufetava taibuvusio ss..demonu /karaliaus/ meiluze uztat sis nusikalstamas klanas ir palaiko sia apzlibusia o gal ir paemusia bobule....

Kauniečiai.

Kauniečiai. portretas
Kodėl visiems patikrinamas girtumas ir paskelbiama tuoj pat, o kitų girtumo testas slepiamas !?

Zoro

Zoro portretas
Babyte jau, o galva vis sako "judink uodega, judink uodega...". Jau vienu metu apie kelis dalykus nebegalima galvot :).
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių