Sporto klube Vilniuje mirė vyras

  • Teksto dydis:

Pirmadienį mirė sporto klube „Impuls“, Fabijoniškių g., lankęsis žmogus, informavo portalas „tv3.lt“.

Vyras mirė greitosios pagalbos automobilyje.

Tai patvirtino sporto klubo atstovai.

„Mūsų duomenimis, 73-metų vyras pirmadienio rytą kartu su žmona lankėsi mūsų sveikatingumo klube, Fabijoniškių g. Baseine klientas plaukiojo apie 30 minučių, tuomet priplaukė prie baseino takelius skiriančios juostos pailsėti ir po kelių minučių netikėtai susmego. Šalia buvę žmonės – klientas, kuris plaukė bendrame take ir baseino prižiūrėtojas – nedelsiant sureagavo, ištraukė jį iš vandens ir pradėjo gaivinti. Vyras buvo nuolat gaivinamas iki tol, kol atvyko greitoji“ – nelaimės aplinkybes pakomentavo sveikatingumo klubų „Impuls“ tinklo vadovas Antanas Sakalauskas.

„Klubo darbuotojai iš karto iškvietė greitąją medicinos pagalbą, kuri atvyko per 5 minutes. Atvykę medikai atstatė vyro pulsą ir kvėpavimą bei perkėlė jį į medikų automobilį. Vykstant į ligoninę, medikai bandė stabilizuoti vyro sveikatos būklę, deja, po 20 minučių gavome informaciją, kad vyras neišgyveno. Reiškiame nuoširdžią užuojautą mirusio vyro šeimai dėl netekties“, rašoma įmonės išplatintame pranešima.

Pirminiais duomenimis, atsitikimą galėjo lemti kliento sveikatos problemos. Pagal šeimos medikams pateiktą informaciją, jis sirgo cukriniu diabetu.

Sporto klubas primena, kad turint rimtų sveikatos sutrikimų, visuomet labai svarbu atsakingai įvertinti savo galimybes ir pasitarti su gydytojais bei sveikatingumo klubų specialistais.

Visų sveikatingumo klubų baseino patalpose yra budintis prižiūrėtojas, kurio pagrindinė užduotis yra stebėti baseiną, jo prieigas bei užtikrinti klientų saugumą, iš kitų darbuotojų jis išsiskiria ryškia apranga. Tokie baseino prižiūrėtojai turi radijo stoteles, kuriomis galima nedelsiant susisiekti su administracija ir registratūra, atsakyti į jų užklausimus arba iškviesti pagalbą.

Keturis kartus per metus vyksta personalo mokymai, susiję su saugumo programa – gerokai dažniau nei to reikalauja įstatymai. Jų metu darbuotojai plečia teorines ir praktines žinias, mokoma, kaip elgtis nelaimės atveju, stebima ar darbuotojai tinkamai laikosi procedūrų ir vidaus tvarkos taisyklių, informavo sporto klubas.


Šiame straipsnyje: sporto klubasImpulsmirė vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Vykstant į ligoninę, medikai bandė stabilizuoti vyro sveikatos būklę, deja, po 20 minučių gavome informaciją, kad vyras neišgyveno" - venkite medikų!

Lietuviška demokratija

 Lietuviška demokratija portretas
Ką tokia rašliava norėta pasakyti ir kam pasakyti, kokia tos rašliavos moralė? Kasdien Lietuvoje miršta dešimtys vyrų ir moterų, ir kas?

to tokiam seniui

to tokiam seniui  portretas
Gaila kai rašo nevispročiai tokius komentarus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių