Supurtyto ir į komą panirusio kūdikio tėvas išleidžiamas į laisvę

  • Teksto dydis:

I Vilniaus ligoninę pirmadienį pristatytos supurtytos ir į komą panirusios mergaitės tėvas buvo paleistas į laisvę.

Atlikus būtinus procesinius veiksmus įtariamasis išleistas iš areštinės, skirtos kardomosios priemonės - rašytinis pasižadėjimas neišvykti, asmens dokumentų paėmimas, informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pirmadienio rytą, apie 11 valandą, į Vilniaus ligoninę iš Buivydiškių gatvėje esančių namų pristatyta pernai gimusi mergaitė, patyrusi komą ir supurtyto vaiko sindromą.

Jos sužalojimu įtariamas 1993 metais gimęs mergaitės tėvas buvo uždarytas į areštinę.

Į Santariškių vaikų ligoninę pirmadienį paguldyto sumušto keturių mėnesių kūdikio  šeima Vaiko teisių apsaugos tarnybai yra žinoma, antradienį patvirtino Vilniaus vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja Sandra Vrublevskienė.

„Šeima yra žinoma nuo 2018 metų rugpjūčio, kadangi gimimo metu vaiko teisių apsaugos tarnyba buvo informuota, jog motina turi problemų su priklausomybėmis. Tarnybos specialistai nuvyko į ligoninę ir nustatė pirmą grėsmės lygį, šeimai visą laiką iki šiandien buvo teiktos socialinės paslaugos – taikoma atvejo vadyba“, – žurnalistams teigė S. Vrublevskienė.

Anot vedėjos, šiuo metu dėl vykstančio ikiteisminio tyrimo daugiau informacijos ji atskleisti negalinti, tačiau tėvai gydėsi nuo priklausomybių, todėl kūdikio paimti iš šeimos nebuvo pagrindo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Juk jis, pirkdamas narkotikus, duoklę 'stogui' susimoka... o kokia nauda 'nusipelniusiems' iš 'runkelių'?

Anonimas

Anonimas portretas
Jau tiesiog koktu skaityti,supurtytos mergaitės tėvas narkomanas ir paleidžiamas,vaiko teisės pavojaus nėra,tai ar nepasityčiojimas iš kitų normalių tėvų kur atimami vaikai.Tai kur ta teisybė. Iš Kručinskų atimti vaikai buvo užsakymas,nes tai matosi iš tarnybų visų veiksmų.Jie nei rūko,nei geria puiki sutaranti šeima,o kad pliaukštelėjo per kombinzoną laikė vaikus mėnesį atskirtus nuo tėvų.Tai štai kukuraičio,šakalienės ir kitų metodai kokie,grobti vaikus ir parduoti.Tai šitaip darydavo KGB ir dingdavo žmonės.O dabar kiek vaikų dingo,tai nežinoma.Argi čia valstybė demokratinė.Bjauru.

Manau.

Manau. portretas
Kai kauniete Egle apsmeize isgerusia.Uzdare ir laike dabokleje uz vaikui per nagus ir uzpakali uzmetus sudrausminant,O stai narkomanas iseina i laisve.Juk reikia jam kvaisalu,reikia tu kuriuos apmokame mes.Kur teisybe Lietuvoj?Kur nereikia sodinti sodina.Kur nereikia atimti atima,O narkasam galima auginti ir dar juos kvaisalais girdyti.Idarbinti i statybas kur priverstinai dirbtu ir duona sau ir kudikioislaikymui uzdirbtu tokie.Kodel viskas ,visi mokeciai normaliu zmoniu peciu?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių