Trakų rajone traktorius užmušė vyrą

  • Teksto dydis:

Trakų rajone traktorius mirtinai sužalojo vyrą. Dėl avarijos sulaikyti du neblaivūs įtariamieji.

Avarija įvyko ketvirtadienį apie 16 val. Aukštadvario seniūnijos Kaliūkščių kaime, pranešė policija.

Traktorius „Belarus 1025.3“, kurio vairuotojas kol kas nežinomas, partrenkė ir mirtinai sužalojo 64 metų pėsčiąjį, šio kaimo gyventoją.

Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Sulaikyti neblaivūs 24 metų traktoriaus savininkas (nustatytas lengvas 1,49 promilės girtumas) ir 30 metų vyras (vidutinis 2,18 promilės girtumas), kuriam buvo paskolinta transporto priemonė.

Abu vyriškiai uždaryti į areštinę. Aiškinamasi, kas vairavo traktorių.


Šiame straipsnyje: traktoriusavarijamirė žmogus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Koks zurnaliugu DEBILUMAS. Traktorius isgere puslitri ir uzmuse zmogu. Tai o kur buvo traktoristas. Gal pamates girta TRAKTORIU pabego. Ponuliai , DEBILEJAM ant akiu.

Dainius

Dainius portretas
"Traktorius „Belarus 1025.3“, kurio vairuotojas kol kas nežinomas, partrenkė ir mirtinai sužalojo 65 metų vyrą. Jis iš įvykio vietos pasišalino." Matyt straipsnio autorius taip smarkiai tikintis, kad dar kartą nori visiems priminti, jog mirusiojo siela keliauja į dangų, čia pasakyta "iš įvykio vietos pasišalino". Na ir iki kokio žiaurumo prisigyvenom - jau traktoriai žmones užmušinėt pradėjo! Tik smalsu, kuria savo kūno dalimi užmušinėja tie traktoriai... Redaktoriau, redaktoriau... ir kur tu žiūri? Ar jau lietuvių kalbos taisyklės net spaudoj bus ignoruojamos? Nusifeisbukėjot? P.S. visiškai nenorėjau nieko nuliūdinti, pats įvykis prašosi nuoširdžios užuojautos žuvusiojo artimiesiems. Deja suerzino lietuvių kalbos darkytojai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių