Nužudymu įtariamas šauktinis sulaikytas dviem paroms

Trakuose šeštadienio naktį sulaikytas nužudymu įtariamas šauktinis, bus kreipiamasi į teismą dėl jo suėmimo.

Kaip BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis, jaunuolis buvo sulaikytas įvykio vietoje.

„Pirminiais dalimis, žuvusiajam buvo suduota nemažai smūgių į galvą. Policija gavusi pranešimą atvyko per tris minutes ir sulaikė įtariamąjį įvykio vietoje“, – BNS sakė R. Matonis.

„Priežastys, kodėl tai įvyko, dar neaiškios“, – teigė policijos atstovas. Anot jo, kol kas karys sulaikytas dviem paroms, bus kreipiamasi į teismą dėl jo suėmimo.

Policija informuoja, kad pranešimą apie nužudymą Trakuose Vytauto gatvėje gavo 1 val. 5 min., o 1 val. 9 min. įvykio vietoje rastas 1971 metais gimęs vyras. Greitosios pagalbos medikai vyrą gaivino, tačiau šis mirė.

Įtariamasis neblaivus (1,88 prom. alkoholio) 1997 metais gimęs Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono karys G.M. uždarytas į areštinę.

„Tai mūsų karys, pradėjęs tarnybą spalio antrą dieną, pradėjęs bazinį rengimą, vakar kaip ir dauguma karių išleistas namo. Šiąnakt naktį jis įtariamas padaręs nusikaltimą“, – apie situaciją BNS sakė bataliono vadas plk.ltn. Eugenijus Lastauskas.


Šiame straipsnyje: karysnužudymasTrakai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadakste

Vadakste portretas
Kas cia sako , kad Sauliams reiketu laikyti ginklus namuose. Negana uzmusa , tai dar visokie kvaileliaoi isaudys nekaltus zmones. Kazkas baisaus , zmones nebemastantys tikri zombiai.Jeigu jau isgereii , tai nebutina mustis ir kazka uzmusti iki mirties. Kazkokios nebemastancios smegenines ir jura jiems iki keliu. Stop visam blogiui ,kuris vyksta siuo metu pasaulyje.Jaunimeli mastyk kas yra geris , o kas yra blogis.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos moterys nenori priešintis Rusijai su ginklu rankose: Ir teisingai galvoja Lietuvos moterys (daugiau apie tai - čia). Kaip jūs ruošiatės su jūsų primityviu ginklu (gal pageidaujate Boxerį - Vilką be bokštelio?) priešintis raketoms ir branduoliniams ginklams? Visa ši naivi isterija apie pasipriešinimą ginklu skatina provokacijas, padidindama galimybę, kad Lietuva bus sunaikinta per minutes. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių