Vilniaus gatvėse – kaip kare?

  • Teksto dydis:

Visi puikiai žino, kad kelyje vienas neteisingas manevras gali sukelti skaudžią nelaimę. Tačiau sostinės gatvėse nemažai tokių vairuotojų, kurie savo pavojingu vairavimu gąsdina kitus eismo dalyvius.

Vilniaus Pilaitės mikrorajono gyventoja socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo registratoriumi užfiksuotu pavojingu vilniečių vairavimo epizodu.

Moteriai kelias minutes stovint Pilatės prospekto ir Įsruties gatvių sankryžoje vaizdo registratorius užfiksavo net kelis Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjus.

Pirmiausia BMW vairuotojas, ruošęsis sukti į kairę, užsidegus žaliam signalui važiuoti tiesiai, staiga šovė į priekį ir užlindo prieš eilę tiesiai pajudėjusių automobilių.

„Kitos mašinos vairuotojas aiškiai kažką susapnavo. Nusiuntei į policiją?“ – klausia viena komentatorių.

Vėliau užsidegus žaliai rodyklei sukti į kairę, moteriai kelią užkirto per raudoną šviesą pralėkęs automobilis. Jei moteris būtų laiku nesustabdžiusi, ši situacija  galėjo baigtis tragiškai.

„Neduok Dieve tokį smūgį į šoną! Atimti teises visam gyvenimui tokiam „ralistui“ ir dar uždrausti viešuoju naudotis!“ – piktinasi kita komentatorė.

„Štai kuo naudingi vaizdo registratoriai... Porą sekundžių vėliau ir bando aiškinti, kad važiavai per raudoną. Po laiminga žvaigžde gimėt!“ – likimui kaltę primetė dar vienas internautas.

Kitas internautas tvirtina, kad Vilniaus gatvėse daug pavojingai manevruojančių vairuotojų: „Pilnas miestas tokiu žioplių, valandą po miestą pavažinėjus mašiną tokiems žiopliams galima pakišti ne kartą ir ne du...“ 

Kitas vilnietis situaciją miesto gatvėse šmaikščiai apibūdina grupės „Airija“ dainos žodžiais: „Kaip kad „Airija“ dainavo, kasdien mes išeinam į karą...“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių