Vilniaus policija per dieną sulaikė net 12 neblaivių vairuotojų

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija pastaruoju metu sulaikė 36 vairuotojus, kurie automobilius vairavo neblaivūs.

Nuo gruodžio 19 iki 25 dienomis Vilniaus apskrities policijos įstaigos pareigūnai išaiškino 24 atvejus kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai.

Pirmadienį, pasibaigus šventėms ir prasidėjus naujai savaitei, per vieną dieną policija sulaikė net 12 neblaivių vairuotojų.

Praėjusį savaitgalį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai keliose pasirinktose Vilniaus miesto vietose tikrino, ar vairuotojai blaivūs, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotikų ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Vien per savaitgalį Vilniuje buvo nustatyta 16 neblaivių vairuotojų, 8 neturintys teisės vairuoti vairuotojai, o 7 neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu sugadintos transporto priemonės, pranešė policija.

Pirmadienį policijai taip pat įkliuvo 1 neturintis teisės vairuoti vairuotojas. 3 neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu sugadintos transporto priemonės.

Policija vairuotojams primena atsakomybę už vairavimą apsvaigus, o keleivių prašo rūpintis savo saugumu ir nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais. Pastebėjus neblaivius vairuotojus, būtina nedelsiant pranešti policijai.


Šiame straipsnyje: policijagirti vairuotojaireidas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių