Apie Vilniaus rajone degančiame taksi žuvusį vyrą – naujos detalės

Policija nustatė, kad degančiame taksi ketvirtadienio rytą Vilniaus rajone žuvo 32 metų vyras.

Andrius P. vairavo 2006 metais pagamintą automobilį „Toyota Prius“ su pavežėjų lipdukais. Jaunas vyras buvo 2006 metais pagaminto automobilio savininkas. Vairuotojas važiavo vienas, be keleivio.

„Ugniagesių ekspertai ir mūsų Kriminalistinių tyrimų specialistai pateikė pirminę išvadą, kad automobilyje įvyko sprogimas. Dėl to automobilio vairuotojas nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį. Tai pirminiai duomenys. Sprogimo ir gaisro priežastis tikriausiai ne pats eismo įvykis“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

Tyrėjai pastebėjo, kad nuvažiavus nuo kelio į medį atsitrenkta ne taip stipriai, kad tai galėtų sukelti vairuotojo žūtį ar sprogimą.

Kas galėjo sukelti sprogimą, policija kol kas dar negali pasakyti.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, buvo įvestas planas „Skydas“. Buvo siekiama išsiaiškinti, kas galėjo sukelti sprogimą.

„Neradus nieko, kas galėtų sukelti papildomą sprogimą, planas atšauktas“, – BNS sakė P. Radvilavičius.

Taksi automobilis „Toyota Prius“ buvo nuslydęs nuo važiuojamosios kelio dalies ir atsitrenkęs į medį. Nelaimė įvyko kelyje Vilnius–Kalveliai.

Pranešimą apie atvira liepsna degantį automobilį Rukainių seniūnijoje, kelyje ties Balelių kaimu, Bendrasis pagalbos centras gavo 7.56 valandą.

8.27 val. viduje rastas apdegusio žmogaus kūnas, pranešė Bendrasis pagalbos centras.

„Toyota Prius“ automobilis paprastai yra hibridinis. Kuo varomas buvo šis sudegęs automobilis, dar bus tiriama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių