Vilniaus Vingio parke rastas sporto komentatoriaus kūnas

  • Teksto dydis:

Vingio parke Vilniuje šeštadienio rytą rastas sporto komentatoriaus Sigito Belecko kūnas, rašo naujienų portalai.

Pasak www.eurobasket.lt ,  iš gyvenimo savo noru pasitraukė buvęs LRT ir BTV televizijų žurnalistas S.Beleckas, išgarsėjęs nesėkmingu interviu su Lietuvos krepšinio legenda Arvydu Saboniu.

Žurnalistinį darbą S.Beleckas baigė 2005 metais. Vienas reikšmingesnių jo indėlių į Lietuvos krepšinį - 2004 metais pasirodęs dokumentinis filmas „Lietuvos krepšinis 1920-2004" - žurnalistas buvo vienas minimos juostos scenarijaus autorių.

Į įvykio vietą buvo atvykę policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai. Medikai patvirtino, kad vyriškis negyvas. Įtariama, kad jis mirė nuo šautinės žaizdos galvoje.

Vyriškis rastas Vingio parko estrados viršuje, gulintis ant suoliuko. Netoliese gulėjo pistoletas „Makarov“. Anot pareigūnų, vyriškio vardu buvo išduotas šaunamasis ginklas. Tačiau pareigūnai kol kas negali pasakyti ar greta jo rastas ginklas yra tas pats pistoletas, kurį buvo įsigijęs velionis. Tai dar tikrinama.

Pareigūnai teigia, kad ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio pradėtas mirties priežasčiai nustatyti. Nors realiausia yra savižudybės versija, kol kas neatmetamos ir kitos galimos versijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2 Na

2 Na portretas
Kavily tu, psichinis ligonis. Cia kazkas skiedzia, kad savizudziai yra savanaudziai. Visiskai priesingai - jie yra tyros sielos zmones, extremaliai altruistai, tik depresijoj. Nusizude, kad tu nenaudeli galetum grynesniu oru kvepuoti, o taip negraziai apie ji atliepi. Gedykis, psichopate tu, su sunimis vojere uzauges.

bevardo

bevardo portretas
jau kaip ir komentuota-nera dar komentatoriaus nei kvapo,tik kieno tai savi-net uzuomazgu tos profesijos,kas garsiu ar turtingu tevu-su dauno sindromu,ar kito debilo diagnoze tas ir komentuoja liet. media.

Na

Na portretas
Is jo sporto komentatorius, kaip as Romos popiezius.:) Jis ne sakinio dorai nesuregzdavo, jokiu ziniu apie nieka neturejo ir nezinia kieno jis sunelis ar suneneas, kad gavo toki darba. Net elementarios nuovokos apie nieka neturejo. Jei paziuret ta garsuji jo interviu su Saboniu, tai toks ispudis,kad jis tikrai turi dauno sindroma: plepa bile ka lyg drigniu apsiedes. Na nesveikas buvo, tai ir pasielge kaip psichinis ligonis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių