Vilnietės bute – kontrabandinių rūkalų sandėlis

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato pareigūnai moters namuose aptiko ir paėmė daugiau nei 4 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

Moteris policijai žinoma, jai gresia bauda nuo keturių tūkstančių iki šešių tūkstančių eurų.

Pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, Naujosios Vilnios gyventojos, gimusios 1956 m., namuose aptiko nemenką kiekį kontrabandinių cigarečių ‒ šešiasdešimt dvejų metų moteris bute ir rūsyje laikė bei parduodavo kitiems cigaretes, nepaženklintas Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis. Iš viso rasta 4 280 pakelių kontrabandinių cigarečių.

Pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką. Moteriai gresia bauda nuo keturių tūkstančių iki šešių tūkstančių eurų.

Taip pat pareigūnai patikrino ir Naujosios Vilnios turgavietės prieigas ‒ čia taip pat nustatyti asmenys, prekiaujantys kontrabandinėmis cigaretėmis. Šiems pažeidėjams gresia bauda nuo trisdešimt iki vieno šimto penkiasdešimt eurų.

Pareigūnai dėkoja gyventojams už pasitikėjimą ir ragina nelikti abejingiems daromiems pažeidimams bei pranešti apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių