Vilnietis kapinėse iš pagyvenusių moterų vogė rankines

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, kapinėse iš pagyvenusių moterų vogusį rankines.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl šio įtariamojo padarytų vagysčių. Sulaikytas vyras, gimęs 1988 m., policijai gerai žinomas. Manoma, kad jis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų. Pareigūnai prašo atsiliepti tuos, kurie taip pat nukentėjo nuo šio asmens.

Pareigūnai prašo atsiliepti nukentėjusius nuo šio vyro ir kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnus tel. (8 5) 2716609 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: vagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gal ta snukuti pateikti nuskriaustuju giminems.Dingtu visos sypsenos ir klasiska nuotaika.Vyrai,bukit vyrais,pastebeje ka nors panasiai elgiantis patarciau gerai uzmesti i galva,na gal ryt nukentes tavo mociute ar mama.Turekim stiprybes ir supratimo.

Vokas

Vokas portretas
Ko degradus salia Vycio paveiksluoja?!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių