Vilniuje per BMW gaudynes sužaloti keli pareigūnai

  • Teksto dydis:

Vilniuje ketvirtadienio pavakare sulaikant pavojingai manevravusį automobilio vairuotoją sužaloti keli pareigūnai.

Kaip pranešė sostinės policija, apie 16 val. 20 min. Vilniuje, Dūmų gatvėje, pastebėtas pavojingai manevruojantis automobilis „BMW 318“, kurio vairuotojas nepakluso policijos pareigūnų reikalavimui sustoti ir nuvažiavo.

Persekiojant pažeidėjo automobilį, pastarasis neleido policijos pareigūnų automobiliui jo aplenkti, kėlė pavojų kitiems eismo dalyviams ‒ išvažiuodamas į priešingos krypties eismo juostą, kelis kartus kliudė policijos tarnybinį automobilį „Nissan NV200“.

Persekiojamam automobiliui sustojus Vilniuje, Pergalės gatvėje, iš jo išbėgo vairavęs vyras, kuris pasipriešino jį bandžiusiems sulaikyti sostinės policijos pareigūnams.

Vyras sulaikymo metu aktyviais veiksmais pasipriešino pareigūnams. Panaudojus kovinių imtynių veiksmus bei specialiąsias priemones – dujas, vyras (gimęs 1987 m.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Įvykio metu nukentėjo abu pareigūnai. Vienas dėl plėštinės žaizdos rankoje, kitas dėl galvos sumušimo, kaklo raiščių patempimo, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
BMW - tai jau diagnozė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių