Vilniuje į parduotuvę įsiveržęs vyras peiliu sužalojo žmones

  • Teksto dydis:

Vilniuje Jonažolių gatvėje esančioje „Iki“ parduotuvėje sekmadienio vakarą siautėjo peiliu ginkluotas vyras.

Pranešimą apie neeilinį įvykį policijos pareigūnai gavo apie 22 val. Vyras į prekybos centrą įsiveržė likus keliolikai minučių iki jo darbo pabaigos.

Nukentėjo mažiausiai keturi žmonės.

Pirminiais duomenimis, sužaloti žmonės – prekybos centro darbuotojai. Visi jie išvežti į ligoninę.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis BNS pranešė, kad vyriškis parduotuvėje norėjo pagrobti pinigus, nes pamatė, kaip su jais, išimtais iš kasos, parduotuvės darbuotoja ėjo į kitas patalpas. 

„Į parduotuvę užėjo vyriškis. Pamatė, kad darbuotoja nuėjo į tarnybines patalpas su pinigais. Jis  nuėjo paskui tą darbuotoją, įvyko konfliktas su darbuotoja ir apsaugininku. Konflikto metu jis sužalojo keturis žmones“, – BNS pasakojo R. Matonis.

Pasak jo, trims žmonėms sužalojimai paviršiniai, o ketvirtam – šiek tiek sunkesni.

„Pavojaus gyvybei nėra“, – reziumavo jis.

Pirminiais duomenimis, vienai moterų užpuolikas dūrė į kaklą. Nukentėjo apsaugos darbuotojas ir pamainos vyresnysis. 

R. Matonis abejoja, kad užpuolikas galėjo būti užsienietis nes, pasak jo, vyriškis buvęs nuolatinis parduotuvės klientas. Nors liudininkai teigia, kad grumtynių metu užpuolikas susižalojo, policijos atstovo žiniomis, įtariamasis sužalotas nėra.

Pavojingas vyras policijos pareigūnų buvo sulaikytas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Kaip du vandens lašai panašus į Stanislovą Tomą, kuris Vilniuje kūju sudaužė paminklą. Matyt turi kelis pasus niekšas, dabar bando apsimesti nepakaltinamu. Įdomu ar apgaus ekspertizę?

ALGIS

ALGIS portretas
Tokį , kur aiškus nusikaltimas , reikėjo nudėti vietoje , kaip banditą , darantį labai pavojingą nusikaltomą .

Anonimas

Anonimas portretas
Būtų tai nutikę Rusijoje ar Europoje - stovėtų didžiausias straipsnis pirmame puslapyje apie terorizmą , žurnalistai net springdami rašytų savo versijas ir kaltas būtinai būtų Putinas. O čia kažkokiame nusususiame Vilniuje....gerokai paieškoti reikia, kur nukišta informacija apie tai. Va taip reikia daryti propagandą : priešo nuostolius didink 10 kartų, savo- mažink 10 kartų....pamanyk, kažkokius "ikinius "keturis subadė, galėjo kad ir keturiasdešimt subadyt, informacija neverta dėmesio.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių