Vilniuje policija sulaikė dar vieną iš taboro narkomanus vežusį taksistą

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija sulaikė dar vieną taksistą, kuris įtariamas lenkimu vartoti narkotines medžiagas – vyras iš čigonų taboro vežė narkomanus.

Trečiadienio naktį Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato kriminalistams įtarimą sukėlė taksi automobilis „Ford“, kuris važiavo nuo Vilniaus autobusų stoties taboro link.

Kaip pranešė policija, pareigūnai taksi automobilį sustabdė patikrinimui Pelesos gatvėje. Pas keleivius buvo rasta, įtariama, narkotinių medžiagų – 14 heroino lankstinukų. Sulaikyti ir į areštinę uždaryti taksi 47 metų vairuotojas bei keleiviai – du 33 metų ir 31 metų vyrai ir 25 metų moteris.

Taksi vairuotojui pareikšti įtarimai ir pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl lenkimo vartoti narkotines ar psichotropines medžiagas. Keleiviams pareikšti įtarimai bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Už šias nusikalstamas veikas taksi vairuotojui gresia areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų. Keleiviams gali būti taikoma bauda arba areštu, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Netrukus po vidurnakčio pareigūnams įkliuvo dar vienas taksi ekipažas – dvi nuo narkotinių medžiagų apsvaigusios moterys – 29 ir 30-ties metų. Pas moteris rasti du lankstinukai su, įtariama, heroinu. Viena moterų buvo nėščia, sulaužyta koja ir vos vaikštanti. Policijai abi moterys yra žinomos dėl to, kad prekiauja savo kūnu.

Sostinės pareigūnai teigia atkakliai kovojantys su narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimu bei platinimu, nuolat organizuoja policines ir prevencines priemones. Pasak policijos, stebima ne tik taboro teritorija, bet ir jo prieigos.

Kova su narkotikų platintojais, gabentojais bei vartotojais vykdoma visoje Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje. Policijos operacijų metu sulaikomi ir narkomanai, narkotinių medžiagų disponavimų įtariami asmenys, ir taksi vairuotojai, vežantys į taborą įsigyti narkotikų.

Vilniaus policija yra sulaikiusi ir daugiau taksi vairuotojų, kurie į taborą vežė narkomanus. Jiems taip pat pareikšti įtarimai dėl lenkimo vartoti narkotines medžiagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
viskas baigsis kai kuris gudresnis taksistas paduos i strasbusra ir laimes, gal tada baigsis tas absurdas.

jo

jo portretas
turgaus bobute ar taksistas tai didziausi nusikalteliai... nu tik ne narkocigonai...

nesupratau

nesupratau portretas
prie ko cia taksistas? taksisto darbas - vezti zmones, ka jis turi tikrint keleivio bagaza? kazkoks briedas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių