Vilniuje rastas negyvas Kriminalinės policijos pareigūnas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą parke Vilniuje rastas negyvas Kriminalinės policijos pareigūnas.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, Kriminalinės policijos žvalgybos valdybos 1-ojo skyriaus vyriausiojo tyrėjo, gimusio 1975 metais, kūnas su šautine žaizda galvoje 6 val. 23 min. rastas parkelyje prie Paribio ir Miglos gatvių. Šalia gulėjo pistoletas „Glock“. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. 

Pareigūno stažas valstybės tarnyboje iki pirmadienio siekė 20 metų ir 20 dienų. Į dabartines pareigas O.N. buvo paskirtas 2014 metų spalį, pernai spalį jam buvo suteiktas specialusis nekarinis komisaro laipsnis.

Tarnybinių nuobaudų neturėjo, buvo skatintas padėkos raštais, 2014 metais – Lietuvos policijos generalinio komisaro padėkos raštu, 2015 metais – apdovanotas Pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Už nepriekaištingą tarnybą“.


Psichologinės pagalbos telefonai


Šiame straipsnyje: mirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Urte

Urte portretas
Kazin ar sis zmogus nusizude,juk jo tokios pareigos,turbut atrado kazka,uzmyne ant didelio skaudulio ir nebera zmogaus,dar buna,kad sako ,nusisove i desini smilkini,o pasirodo,kad zmogus kairerankis.

Dundukėliai

Dundukėliai portretas
Ir vėl nepamiršo progos pareklamuot psichučių telefų

istrinkit tuos pagalbos telefonus,

istrinkit tuos pagalbos telefonus, portretas
o tikrai is nervu ka nors ''isskinsiu''.Nuosirdziausia uzuojauta seimai,ir visiems tai patyrusiems.na o kaltiesiems ateis atpildo valanda.Tik zmogaus nebeprikelsi...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių