Nauja Nano rūko veido sauna!

Nauja Nano rūko veido sauna!
Kaina: 35 €
Parduodamas naujas veido priežiūros prietaisas. Puiki dovana!

NANO rūko prietaisas, purškiamas. Tinka naudoti ant veido ir kitų kūno vietų.

Naujausios technologijos leidžia ląstelei visad išlikti gyvybingai .
Prietaiso Nano 9 pagalba paprastas vanduo pavirsta itin smulkių vandens lašelių rūku. Toks smulkus vandens lašelis itin greitai ir lengvai prasiskverbia į tarpląstelinį lygį ir pasiekia giliuosius odos sluoksnius. Todėl taip greitai pastebimas didelis drėkinimo efektas. Nano rūkas sukuria šiltą stimuliaciją, drėkina ir stangrina odą. Taip pat pastebimai pagerėja odos ląstelių medžiagų apykaita ir oda tampa sveika, skaisti ir švytinti. Itin rekomenduojama taikyti esant aknei, jaunatviniams spuogams, pigmentinėms dėmėms, nudegimams, bei randams. Jei odai pakanka drėgmės, tai ji puikiai aprūpinama ir deguonimi. O tai reiškia, jog puikiai vyksta natūrali kolageno gamyba ir oda praranda raukšles. Ji tampa stangri ir elastinga! Norint pasiekti itin greitą odos atstatymo rezultatą, tikslinga yra nuvalius odą, uždėti vitaminus, hyaluroninę rūgštį, kolageną, ar placentos produktus atsižvelgiant į odos tipą. Nano rūko pagalba galime giliai įvesti esencijas, kaukes. Procedūrą galime kartoti tris/keturis kartus per savaitę. Nano rūkas – puiki priemonė veido odos valymui. Nano rūką gali naudoti ir vyrai ir moterys vyrai – po skutimosi 3-5 min. odos nuraminimui ir stabilizavimui, odos atjauninimui įvedant produktą, moterys – veido ir dekolte odos atstatymui ir drėgmės palaikymui, jaunuoliai – sėkmingai kovoti su jaunatviniais spuogais.
Efektą pajusite jau po pirmos procedūros.
Nė vienas kitas elementas neturi tiek stebuklingų galių kaip vanduo. Džiaukimės jo smulkiausių lašelių milžiniška galia! Supaprastinkime veido ir plaukų priežiūrą.

Galimas siuntimas į kitus miestus. Jeigu domina, prašome kreiptis.
Mus galite rasti Varnių g. 48C, Kaunas 48415, Vilijampolės turguje, 37 skyriuje. Pm arba 863147779. Darbo laikas II-V 9-17h. VI-VII 9-15h. Pirmadieniais nedirbame! Dėl jūsų patogumo, galima tartis ir po darbo valandų!

https://www.facebook.com/groups/125958468089063/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Įranga skelbimus.