Beautiful-life žolinės kapsulės moterims

Beautiful-life žolinės kapsulės moterims
Kaina: sutartinė
Beautiful-life zolines kapsules moterims
Labai patikimas ir nepavojingas preparatas gimdos gydymui. Padeda atsikratyti gimdos uždegimo, gimdos kaklelio erozijos, uždegimų dubens srityje, ataugų uždegimų ir t.t. Galimybė išvengti operacijų, atsikratyti gimdos miomų, cistų ir daugelio kitų ginekologinių susirgimų.
„Gydomosios – profilaktinės žolinės kapsulės moterims“, kompanijos „Beautiful Life“ (Honkongas) gamybos, priskiriamos prie nereceptinių gydomųjų – profilaktinių priemonių, įeina į sveikatingumo produkcijos preparatų grupę. Į žolinės kapsulės sudėtį įeina tik natūralūs fitokomponentai, naudojami tradicinėje Kinijos medicinoje. Šio preparato paruošimo receptas paimtas iš senovės kiniečių medicinos šaltinių, kuriems jau virš 5000 metų.
„Preparatas gimdos gydymui“ susideda iš kelių dešimčių natūralių tipų Kinijos tradicinės medicinos komponentų. Daugelis laboratorinių tyrimų patvirtino, kad šis preparatas laikomas patikimu, netoksišku ir nepavojingu žmogaus sveikatai.
Gydomosios - profilaktinės žolinės kapsulės suteikia priešuždegiminį, baktericidinį, nuskausminamąjį poveikį. Fitokomponentai, įeinantys į augmenijos kompoziciją, laikomi stipriais antioksidantais, t.y. - neutralizuoja laisvuosius radikalus ir pašalina ląstelių ir audinių deguonies trūkumą, normalizuoja mikrocirkuliaciją. Fitohormonai sudaro palankias sąlygas moters organizmo endokrininio balanso reguliavimui. Preparatas padeda atsikratyti tokių ginekologinių susirgimų, kaip : gimdos gleivinės uždegimas, gimdos kaklelio erozija, uždegimas dubens srityje, ataugų uždegimas ir t.t.
Gydomųjų - profilaktinių kapsulių kapsulių naudojimas rekomenduojamas esant uždegiminiams susirgimams ( vaginitai, cervicitai, endometritai ir t.t. ), dėl įvairių sukėlėjų ( chlamidijų, ureaplazmų, trichomonadų ir kt. ), hemorojaus, šlapimo nelaikymo, cistito ir t.t. Profilaktinis naudojimas audinių elastingumui, libido padidinimui, o taip pat dėl LBPL ( lytiniu būdu perduodamų ligų ) profilaktikos po neapsaugotų lytinių kontaktų.
Penkios ypatybės:
1.Savęs patikrinimo efektas: tam kad nustatytumėte ar sergate ginekologinėmis ligomis, pakanka sunaudoti vieną kapsulę. Susideda iš švarių vaistinių augalų, greitai šalinančių uždegimą.
2.Savęs valymo efektas: vienas preparato vienetas gali išvalyti gimdos ertmę nuo įvairių nešvarumų. Išvalo nuo susikaupusių bakterijų (išveda bakterijas iš kūno natūraliu būdu).
3.Savęs gydymo efektas: preparatas turi gydomųjų savybių, gali išgydyti tokias ligas, kaip:
gimdos kaklelio erozija, makšties uždegimas, dubens ertmės uždegimas, ataugų uždegimas, gimdos gleivinės uždegimas ir t.t. Išvalo gimdą ir makštį nuo skausmą sukeliančių bakterijų ir virusų.
4.Kosmetinis efektas: 80 % moterų turi tokių reiškinių, kaip veido spalvos prastėjimas, dėmių atsiradimas ant odos, sausumas, raukšlės, to priežastis – įvairūs ginekologiniai susirgimai. Šis preparatas normalizuoja kraujotaką ir vidinių sekrecijų veiklą, gerina moters išorę.
5.Profilaktinis efektas: sveikoms moterims rekomenduojama kiekvieną mėnesį vartoti po vieną kapsulę profilaktiškai.
Daugiau info www. beautiful-life.lt
Naudojimo būdas:
Kiekvieną mėnesį, po mėnesinių praėjus 3 dienoms galima pradėti kapsulės naudojimą.
1.Nusiplaukite rankas, atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar nėra išorinių pažeidimų.
2.Paimkite kapsulę už kraštelio, prieš tai išskleidę traukimo virvutę esančią ant kapsulės galiuko (kapsulę 1min. pamerkite į virintą kamabario temperatūros vandenį, jei yra sausa gleivinė).
3.Paimkite kapsulę dviem pirštais ir pasiruoškite jos įvedimui.
4.Prieš kapsulės įvedimą maksimaliai atsipalaiduokite, švelniai įveskite kapsulę 7cm į apatinę dalį. Po teisingo įvedimo jūs nejausite kapsulės viduje, o virvutės galiukas turi būti išorėje.
5.Po 3 dienų kapsulę būtina pašalinti. Švelniai patraukite už virvutės ir kapsulė lengvai išeis į išorę.
6.Po kapsulės pašalinimo, būtina kruopščiai išplauti makštį (plauti švirkščiant šiltą, kambario temperatūros nestiprią juodą arba žalią arbatą, galima naudoti ramunėlių nuovirą). ( Patartume nusipirkti TANTUM ROSA irigatorių intymiai higienai - eurovaistinėse).
7.Po 24-48 valandų galima naudoti kitą kapsulę.
8.Kiekvienas kapsulės naudojimas turi būti sąlygotas aukščiau išdėstytais nurodymais
SIUNCIU I VISUS MIESTUS

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Vitaminai, papildai skelbimus.