AKCIJA -30 % NUOLAIDA į SEO KURSUS ONLINE!!!

AKCIJA -30 % NUOLAIDA į SEO KURSUS ONLINE!!!
Kaina: sutartinė
Kam tikrai maga tapti MATOMAIS internete ir įkopti į GOOGLE TOP'us, paskubėkite pagauti nuolaidą laiku! Mokymų startas jau lapkričio pabaigoje! Akcija pasibaigs lapkričio 09d.

Jeigu Jums aktualu išmokti patiems optimizuoti interneto svetainę, NEMOKAMAIS būdais ją išpopuliarinti internete bei padidinti lankytojų srautą į interneto svetainę (ko pasekoje kyla ir pardavimai), įvaldyti SOCIALINIUS tinklus (be jokių mokamų reklamų) savo internetinės svetainės naudai, netgi išmokti lengvai maketuoti marketingo vizualinę medžiagą, paruošti gerą turinį tiek interneto svetainei, tiek visai marketingo veiklai, paruošti gerą straipsnį, kuris sudomintų Lietuvos TOP portalus, tai čiupkite NUOLAIDĄ, nes grupė jau formuojasi ankstyvosios registracijos sąlygomis. Pasibaigus nuolaidos akcijai galios pilna kaina.
SEO akademija mokymų programa sudaryta gan plačiai, apimant pačius aktualiausius verslui klausimus: SEO, interneto rinkodarą, video marketingą, daug kitų marketingo įrankių ir taip pat - viešuosius ryšius.
Mokydamasis SEO AKADEMIJOJE online, gausi 17 metų SEO ir interneto rinkodaros kompetenciją per du gerus mėnesius.
Štai dalinamės SEO akademija vienos iš online klasės mokinių pasiekimu - straipsnis Delfi projekte "moteris": http://www.moteris.lt/psichologija/article.php?id=74704654

Detali informacija, programa, kaina ir registracija čia:
http://www.seoakademija.lt/seo-seminara…/online-seo-mokymai/

Mokysitės pas SEO MAMĄ, SEO akademijos įkūrėją - Eveliną Tamulaitienę, kuri KVĖPUOJA INTERNETU.
Evelina neoficialiai tituluojama kaip "interneto maniakė", žino įvairiausių interneto paslapčių, kurias ir perteikia savo mokiniams įkurtoje SEO AKADEMIJOJE. Evelinos darbo patirtis internete siekia per 17 metų. Evelina yra įkūrusi ne tik SEO akademiją, kur jau per tris pastaruosius metus apmokė per 900 žmonių SEO paslapčių, tačiau Evelina yra ir Rašytojų akademijos įkūrėja, metodikos autorė ir lektorė, savirealizacijos mokymų projekto "Verslodara" įkūrėja, metodikos autorė ir lektorė, Širdies akademijos metodikos autorė ir lektorė, saviugdos knygos "Širdies dienoraštis" autorė, knygos "Slaptas 4 moterų dienoraštis" bendraautorė, portalo "versloistorijos.lt" redaktorė, tinklaraščio "Įkvepiantys pokalbiai su Evelina" autorė, rebefingo trenerė Inspire.lt.
Interviu su SEO akademija įkūrėja, metodikos autore ir lektore Evelina Tamulaitiene "Respublika", "Laisvalaikis":
- http://www.respublika.lt/…/etamulaitiene_savo_hobi_paverte_…
- www.versloistorijos.lt/p…/istorija-kaip-hobiai-tampa-verslu/

Dalyviai, kurie atliks namų darbus, gaus SEO akademija SEO online mokymų baigimo sertifikatą.
KAIP VYKS SEO MOKYMAI ONLINE? - Susitiksime kiekvieną ketvirtadienį nuo lapkričio 30 dienos, mokymai online vyks nuo 10:00 iki 12:00 val. Po pamokos Jūs gausite video įrašą, tad nesijaudinkite, jei pamokos online laikas jums nepatogus. Video įrašą galėsite pasižiūrėti jums patogiu metu. Galėsite visada, kada tik jums patogu bendrauti privačioje Facebook grupėje, užduoti klausimus, įkelti namų darbus, jie bus pakomentuoti online pamokoje net jei jūs negalėsite dalyvauti. Prieš vebinarą (seminarą internetu) atsiunčiamos dvi nuorodos: viena tiems, kurie turi galimybę kalbėti, bendrauti online, kita tiems, kurie gali tik stebėti online ir raštu užduoti klausimus pamokos metu.

Detali informacija, programa, kaina ir registracijos forma čia:
http://www.seoakademija.lt/seo-seminara…/online-seo-mokymai/

❗ - 30 % NUOLAIDOS apmokėjimai bus užskaityti ir lapkričio 09 dieną.
Jeigu pavedimas daromas vėlai vakare, atsiųskite mokėjimo .pdf ar „printscreen“.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kursai, mokymai skelbimus.