Anglu kalbos pamokos Kaune (patyrusi anglu kalbos mokytoja)

Anglu kalbos pamokos Kaune (patyrusi anglu kalbos mokytoja)
Kaina: 15 €
Kreipsiuosi į Tave Tu, nes norėčiau, kad ir su manimi taip kalbėtum :)

Realiai tikrai žinai, kad mokytojas yra nebūtinas. Įmanoma išmokti ir be jų. Viskas įmanoma ir nesvarbu kiek Tau metų. Tik su mokytoju greičiau ir lengviau, nes yra kas pataiso klaidas, paaiškina kaip mokytis, atsako į visus klausimus, parodo "short cut'us" gramatikoj, motyvuoja, kai sunku ir pasirūpina, kad kalbėtum angliškai kuo daugiau.

Man rūpi. Kiekvienas mano mokinys buvęs ar esamas. Man rūpi kaip jiem sekasi. Ir svarbiausia, man rūpi, kad jie nepasiduotų. Nes neišmoksta tik viena katergorija žmonių: tie, kurie pasiduoda.

Todėl prieš ieškant mokytojo turi atsakyti SAU į vieną klausimą.

Kam Tau tos kalbos apskritai reikia?

Nes jeigu atsakymas šiaip jaukiai praleist žiemos vakarus, tai neverta. Čia reikės įdėt darbo :) Taip, man asmeniškai kalbų mokymasis yra hobis ir man fainai. Bet iki to reikia nueit savo kelią ir rast, kad būtent Tau geriausiai veikia.

O pradžia būna sunki ir ji tokia turi būti. Kai pradedi sportuot irgi nelengva būna :D bet rewarding :)

Nes tie, kurie prasilaužia, žino kaip yra gera būt kitoj barikadų pusėj, susikalbėt su begale įdomių kultūrų žmonių ar rast geresnę darbo vietą.

Žodžiu, jei ieškai individualių pamokų Kaune, parašyk man. Turiu šiek tiek patirties (7 metai mokant Lietuvoj ir Ispanijoj, grupėse ir individualiai, vaikus ir suaugusius).

Jeigu nežinai kaip mokytis, parašyk man. Mielai atsakysiu, net jei ir nedomins privačios pamokos. Mano tikslas - padėti. Nes vienam dažnai sunku :)

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kursai, mokymai skelbimus.