Burimaskortomis.lt@hotmail.com

Burimaskortomis.lt@hotmail.com
Kaina: 20 €
Sveiki, ačiū, kad apsilankėte mano būrimo kortomis svetainėje. Mano vardas Jevgenija. Buriu kortomis, buriu taip pat ir ant kito žmogaus iš atsineštos nuotraukos ar be jos. Žmonės visada nori žinoti, kas jų laukia ateityje ir ieško atsakymų, ieško būdų, kaip „prakalbinti“ aukštesnes jėgas, padėsiančias praskleisti paslapties šydą, skiriantį dabartį nuo ateities ar praeities. Jau vaikystėje, būdama vos šešerių, buvau nepaprastas vaikas – gebėdavau numatyti ateities įvykius: nujausti artėjančią nelaimę ar, priešingai, netikėtus, džiugius įvykius. Savo dievo dovana – aiškiaregyste naudojuosi ir dabar – burdama kortomis. Tai tarsi savotiškas garantas, kad, siunčiama iš aukščiau informacija, bus patikrinta dvigubai ir, išpranaušautų kortomis artėjančių įvykių tikimybė – išsipildys tikrovėje.

Būrimo metu pasitelkta aiškiaregystė suteikia galimybę vidiniu regėjimu pamatyti ir pajausti žmogaus situaciją, o būrimas kortomis yra tik priemonė būrėjai – savotiškam informacijos laidininkui, patvirtinanti regėtos situacijos teisingumą, parodanti įvykių seką laike. Kortos ir aiškiaregystė padeda atskleisti žmogaus tiek dvasinę, tiek išorinę situaciją, įspėti apie artėjančius laimingus įvykius ar nelaimes, kurių kartais galima išvengti. Tiesa pasakius, nežinau, ar būrimas kortomis – tai skirta man aukštesniųjų jėgų dovana ar bausmė…

Teikiu paslaugas per SKYPE, telefonu, tačiau iš pradžių, prašau, rašyti į elektroninį paštą adresu EMAIL: svecia9@yandex.ru Galite rašyti rusiškai bei lietuviškai, o esant reikalui ir angliškai.
Mano kontaktai: www.burimaskortomis.lt tel:+37067767507 facebook: Bureja Jevgenija EMAIL: svecia9@yandex.ru

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.