Originalūs PREMIUM Oro Gultai - AIRSOFA

Originalūs PREMIUM Oro Gultai - AIRSOFA
Kaina: 35 €
PREMIUM tipo oro gultas Airsofa yra patobulintas variantas.
Toks ormaišis yra pagamintas iš dar tvirtesnio ir kokybiškesnio nailono audinio, dėl šios priežasties į oro gulto vidų nebereikia dėti papildomo plastikinio maišo! Taip pat šis naujos kartos gultas turi daugybę kitų privalumų:

Naujos kartos nepaprastai tvirtas NAILONO audinys;
Trigubo lenkimo siūlės, su papildoma apsaugine juosta;
Dar ilgesnis oro išlaikymo laikas, kartą pripūskite ir pamirškite!!!
Lengviau pripučiamas, pakanka lengvo mostelėjimo;
Itin lengvas, vos 0.7 Kg
3 kartus kompaktiškenis nei BASIC variantas;
Išskirtinis tvirtesnis užsegimo mechanizmas;
Malonus lietimui audinys, kuris neperšlampa;

Produkto aprašymas
Puikiai pagamintas: AIRSOFA PREMIUM yra vieno impregnuoto nailono sluoksnio. Dėl savo tvirtų savybių AIRSOFA atlaikys apie 200 kilogramų svorį.
Kompaktiškas ir mobilus: Vienas didžiausių AIRSOFA privalumų yra tai, kad jis yra labai kompaktiškas. AIRSOFA sveria mažiau nei kilogramą ir neužima daug vietos keliaujant
Paprastas naudojimas: Užtenka AIRSOFA išpakuoti nukreipti ją prieš vėją ir tokiu būdu pripildyti oru bei užfiksuoti. Tai truks ne daugiau kaip 10 sekundžių.
Tinkamas visur: Pasiimkite AIRSOFA su savimi į koncertus, festivalius, pasibuvimus gamtoje, paplūdimiuose, prie ežero ar ten kur norėsite turėti galimybė patogiai pailsėti. Be to, esant reikalui, ant AIRSOFA Jūs puikiai išsimiegosite, nes patogumu ji niekuo nenusileidžia lovai. Ir visa šita nauda Jums užims labai mažai vietos!
Jausmas lyg ant debesies: Iš esmės AIRSOFA yra oru kimštas sėdmaišis. Nailonu dengtas paviršius suteiks malonų pojūtį ir leis visiškai atsipalaiduoti.

Neapsigaukite pirkdami tik dėl geresnės kainos! ‼‼
Siūlome atkreipti dėmesį:
Koks audinys? Nailonas ar žymiai pigesnis poliesteris
Mūsų siūlomi oro gultai yra originalūs ir be plastikinio maišo viduje (kaip žinia plastikinis maišas apsunkina gulto pripūtimą, bei neleidžia Jūsų odai kvėpuoti) - neprakaituok ant oro gulto!
Koks oro gulto svoris - standartiniai oro gultai sveria 1,2-1,5 Kg. mūsų siūlomi Premium oro gultai sveria apie 700 gramų. Kompaktiškumas garantuotas!
Koks užsegimas ir kokie fiksaciniai lankstai - mes Jums siūlome dvigubo užrakto sagtis ir aukščiausios kokybės lankstus fiksacijai.
Jau nekalbame apie visas siūles ir jų užbaigimus, nepardavinėjame silpnai ir neaiškiai susiūtų oro gultų, pas mus visos siūlės užbaigtos ir itin tvirtos. Visos vidinės siūlės papildomai perklijuotos sandarinimo juosta, kad oro gultai dar geriau laikytų ORĄ!
Siūlome Jums išbandyti oro gultus PREMIUM ir įsitikinti patiems, nepatiks grąžinsime pinigus - nors esame įsitikinę, kad šito neprireiks!

KOKYBĖ IR GARANTIJA
Šiuo metu rinkoje itin daug panašių produktų, tačiau neretai jie nuvilia dėl itin prastos kokybės. Esame vieni pirmųjų Lietuvoje pristatę oro gultus Airsofa. Siekiame nepriekaištingos kokybės, užtikriname, kad mūsų oro gultai pagaminti iš sertifikuotų medžiagų ir atitinka ES standartus.

Išrašome sąskaitas ir garantuojame operatyvų prekių pristatymą.

PREKIŲ PRISTATYMAS
KLAIPĖDOJE prekes pristatysime NEMOKAMAI!

Prekių pristatymas kurjeriu Jūsų nurodytu adresu:
Siunčiamas prekes Lietuvoje pristatome per 1-2 d.d.
Perkant 2 vnt. ir daugiau pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS.
Prekes taip pat pristatome:
Omniva paštomatais.
DPD PICK UP taškais

Daugiau informacijos apie mus:
http://www.airsofos.com

Prekes galite įsigyti elektroninėje parduoduvėje, užsakymai taip pat priimami ir telefonu bei el. paštu:

Tel.: +370 630 06999
Pristatome visoje Lietuvoje per 1-2 d.d.

Facebook: www.facebook.lt/airsofos

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.