Unikalaus dizaino vestuviniai ir sužadėtuvių žiedai

Unikalaus dizaino vestuviniai ir sužadėtuvių žiedai
Kaina: 10 €
Auksomeistrai.lt - įmonė, siūlanti unikalius, tik sertifikuotus, aukštos kokybės papuošalus svarbiausioms gyvenimo progoms. Gausus sužadėtuvių žiedų, vestuvinių žiedų bei kitų papuošalų pasirinkimas ir individualūs užsakymai. Aukščiausios kokybės juvelyriniai dirbiniai už neprilygstamą kainą. Profesionalūs meistrai patars, pakonsultuos ir sukurs originalų dirbinį, pranoksiantį jūsų lūkesčius. Atliekamas papuošalų atnaujinimas, remontas bei senų papuošalų restauracija. Profesionalios konsultacijos visais su juvelyrika susijusiais klausimais.

Kodėl pasirinkti mus?

Gausus papuošalų pasirinkimas neišėjus iš namų ne tik sutaupys laiko, bet ir lėšų - originalūs juvelyriniai dirbiniai prieinamomis kainomis. Papuošalų gamyba pagal unikalų dizainą, atsižvelgiant į kiekvieno kliento skonį. Aukščiausia kokybė ,išskirtinumas ir prabanga - tik auksomeistrai.lt

UAB FABJORO
Vingrių g. 13 Vilnius
+370 682 27 779
info@auksomeistrai.lt
www.auksomeistrai.lt


Sužadėtuvių žiedai, vestuviniai žiedai, papuošalai su deimantais, papuošalai internetu, brangakmeniai, papuošalai su brangakmeniais, individualūs papuošalai, individuali papuošalų gamyba, juvelyrika, juvelyriniai dirbiniai , papuošalai su briliantais, juvelyriniai dirbiniai internetu.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.