Ventiliacijos sistemos montavimas butuose

Ventiliacijos sistemos montavimas butuose
Kaina: 449 €
smulki info http://savastatyba.lt/#v%C4%97dinimo-%C4%AFrenginiai


lauberg Expert A50-1 Pro - inovatyvus ir efektyvus sprendimas, komfortiškam vidaus klimatui, kuris užtikrina pastovią oro kaitą gyvenamuose ir visuomeniniuose pastatuose,butuose . Vėdinimo įrenginys, rekuperacijos rėžime,patalpoje pakeičia nuo 15 m3/h iki 50 m3/h oro.



Aukštųjų technologijų pagalba pagaminta šilumokaičio keramika su antibakterine apsauga, kurios šilumos atgavimas siekia apie 82-97 %. Reversinis EC variklis pasižymi ypač mažu energijos poreikiu (5.2 W) ir saugia 12 V įtampa. Įrengyje sumontuoti du G3 klasės filtrai su užterštumo davikliais.Rekuperatorius pilnai automatizuotas, taigi galima valdyti rankiniu būdu arba nuotolinio pultelio pagalba.Rekuperatoriaus priekinė panelė turi mechaninę sklendę, kuri užsidaro išjungus įrenginį ir papildomą užsklandą, kuri visiškai hermetizuoja įrenginį nuo lauko oro ir triukšmo patekimo į patalpą. Rekuperatorius yra lengvaimontuojamas ant pastato išorinės sienos.



Rekuperatorius skirtas nepertraukiamam veikimui. Blauberg Expert A50-1 Pro rekuperatorius yra puikus sprendimas, patalpose, kuriose yra padidėjęs drėgmės kiekis.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Remontas, paslaugos skelbimus.