Quality Records - Vinilines Ploksteles Audiofilams

Quality Records - Vinilines Ploksteles Audiofilams
Kaina: 61 €
Sveiki visi,
Lietuvoje atidarėme „Quality Records“ elektroninę plokštelių parduotuvę, kurioje bus galimybė įsigyti aukščiausios garso kokybės audiofilines plokšteles, kurių gamybai buvo panaudoti vien tik 100 % analoginiai šaltiniai (juostos).
Kol kas mūsų parduodamas plokšteles klientai galės įsigyti beveik visose Europos Sąjungos šalyse, bet atsiradus poreikiui, plokštelės bus prieinamos ir už ES ribų.
Šiuo metu mes bendradarbiaujame su viena iš didžiausių JAV plokštelių gamintojų Analogue Productions – Quality Record Pressings. Artimiausioje ateityje mes taip pat tapsime ir kitų pasaulyje gerai žinomų leidėjų audiofilinių, analoginių plokštelių platintojais.
Kątik gavome savo pirmą aukštos garso kokybės audiofilinių plokštelių kolekciją iš Quality Records Pressing ir galime garantuoti greitą pristatymą. Prekių kiekiai yra riboti. Mūsų laukiami klientai yra audiogurmanai. Gerbiamieji, būkite pirmi naujos el. parduotuvės klientai.

Plokštelės yra kokybiškos ir labai vertingos, todėl siųsdami paštu nerizikuojame siunta ir renkamės aukščiausios kokybės specialiai plokštelėms pritaikytas siuntų pakuotes ir kiekvieną siuntą apdraudžiame nuo galimų pažeidimų. Siuntas siunčiame registruotu paštu, skubos tvarka su galimybe sekti jos judėjimą.
Jeigu esate Vilniaus gyventojai, plokšteles galite atsiimti patys ir sutaupyti siuntimo kaštus. Prieš tai parašykite mums laišką elektroniniu paštu.
Mūsų kontaktai pateikti žemiau. Mieli audiofilai, muzikos gurmanai, taip pat nepamirškite Laikinti ir Sharinti mūsų Facebook puslapį, kad ir kiti šio hobio gerbėjai galėtų džiaugtis nuostabia muzika.

Quality Records
Business Tax Registration ID 724660
Support and Business contact:
orders@qualityrecords.shop
www.qualityrecords.shop

Find us on Facebook
@QualityRecords.Vinyl
Visit our Page at fb.me/QualityRecords.Vinyl
Send our Page messages at m.me/QualityRecords.Vinyl.

Find us on Twitter
https://twitter.com/QR_Vinyl

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.