MINI ATOSTOGOS ČIA IR DABAR! ! !

MINI ATOSTOGOS ČIA IR DABAR! ! !
Kaina: sutartinė
Tai vieta kur galite palikti visus savo rūpesčius už durų, nusimesti naštą ir visiškai atsipalaiduoti. Atpalaiduojantys muzikos garsai, viliojantys aromatai, jauki ir šilta aplinka, tobuli rankų prisilietimai prie kūno – viskas ko reikia mini atostogomis čia ir dabar.
Šie masažai skiriami norintiems atsikratyti streso, įtampos, senų pastirusių kūne ligos priežasčių. Padės pašalinti dėl ilgo sėdėjimo sprando srityje susikaupusia įtampą, nuslopinti nugaros skausmus, padės atsikratyti nervingumo, bei kitų streso sukeltų padarinių. Tam tikrų taškų stimuliavimas išlaisvins Jūsų nugarą ir sprandą iš susikaustymo gniaužtų, o lėti, platūs, bei švelnūs glostomieji judesiai nukels į ramybės ir palaimos oazę.
Atlieku šiuos masažus:
Švelnus rytietiškas masažas, tai kūno ir sielos masažas nuimantis depresiją, stresą, nuovargį, bet skausmą.
Reikį energetinis masažas, gydo visas ligas tokias kaip: depresija, priklausomybe nuo alkoholio, rūkymo, bei karmines ligas.
Klasikinis viso kūno masažas (nugaros, kojų, rankų, galvos).
Anticeliulitinis masažas, moteris padedantis įveik grožio priešą! (šlaunų, sėdmenų, bei pilvo).
Jaunystę gražinantis 5 taškų veido masažas, stimuliuojant tam tikrus 5 veido taškus esančius veido srityje, veidas atgauna jaunystės žvilgesį ir stangrumą. Jį sudaro 10 masažu kompleksai
Ajurvedinis masažai padės pajusti rytų kultūros dvasią, išvaduos nuo įtampos, suteiks malonios ramybės ir palaimos pojūtį Jūsų kūnui ir sielai! Tai unikalūs masažai kūnui, protui ir sąmonei harmonizuoti. Jie ne tik gerina bendrą savijautą, kelia darbingumą ir nuotaiką, bet ir grąžina gyvenimo džiaugsmą.
Daugiau informacijos apie atliekamus masažus rasite interneto svetainėje: http://masazai.mozello.com/
Tel. 869436070, Šiauliai

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sveikata, grožis skelbimus.