Transcendentinio Garso Kelionė - Gongų Maudynės - Garso Terapija

Transcendentinio Garso Kelionė - Gongų Maudynės - Garso Terapija
Kaina: 10 €
Gongai, tibetietiški dubenėliai, krištoliniai dubenys, šamaniškas būgnas ir kiti instrumentai sukurs jums patirtį, kurios ilgai negalėsite užmiršti. Tai naujas potyris galintis jums į gyvenimą atnešti daugiau šviesos, ramybės ir harmonijos. Renginio nuoroda:
https://www.facebook.com/events/490018648023296

Tai terapija, kurios metu gulima ant žemės, klausomasi natūralių instrumentų garsų. Harmonizuojančios vibracijos paliečia ne tik mūsų ausų būgnelius, bet ir visą kūną iki pat ląstelių, skirtingi garsai jaučiami skirtingose kūno vietose, galiausiai jie užlieja visą kūną.
Tai veikia ir mūsų psichologiją, to pasekoje patiriamas susižavėjimas, ramybė, lengva maloni bekūnė būsena, tolimos vaizduotės kelionės, o kartais ir baimė, pasimetimas, šaltis.... Du skirtingi žmonės tos pačios terapijos metu gali patirti visiškai skirtingus potyrius, tai priklauso nuo pačio klausytojo.
Kas slypi tavo viduje? Ką šie garsai gali tau parodyti, kokius prisiminimus ir vaizdinius iškelti? Ar skraidysi euforijoj ar galvosi kaip greičiau pabėgt iš čia? Vienaip ar kitaip, garsai ištrauks iš kasdienybės rutinos pinklių, suteiks kažką malonaus ar parodys pamišusias proto klajones.

Vis dar nežinote ko tikėtis? Skaitykite žmonių atsiliepimus apie šį renginį spustelėjus nuorodą: https://www.facebook.com/pg/TGarsas/reviews/
Ir ačiū labai, kad dalinatės savo patirtimi! :))
-------------------------
Garsų kelionė prasidės:
Šeštadieni Spalio 7d. 19:00 valandą.
Atvykite 10 minučių ankščiau, kad būtų laiko pasiruošti. Renginys truks apie 1val 15min. Prašome neveluoti arba apie velavimą informuoti.

!!! Būtina registracija, atsiųskite SMS žinute savo VARDĄ , EL. PAŠTĄ ir MIESTĄ kuriame dalyvausite numeriu 869047678. Sėkmingai užsiregistravę gausitę patvirtinimo žinutę.

Kaina - 10eur.
Užsiėmimus veda Tomas Ivanauskas.

! UŽSIĖMIMAS VYKS GULINT. ATSINEŠKITE:
* Treniruočių kilimėlį ar čiužinuką (jei neturite registruodamiesi informuokite).
* Pleduką apsikloti. Ramiai gulint kūno temperatūra krenta ir pasidaro šalta, vėsu, geriau turėti kuom apsikloti, ypač šaltaisiais metų sezonais.
* Pagalvėlią po galvą.
* Vandens atsigerti.

Vieta: Rytų kultūros studijoje “WUDANG TAO“
P. Kalpoko g. 1 – 26
LT – 44146, Kaunas
*Įėjimas iš Savanorių pr. pusės pro skersgatvį(šalia yra grožio klinika) eisite tiesiai pro šlagbaumą iki galo ir pirmos durys po kaire pastate priešais.

Renginiai vyksta jūsų ir daugelyje kitų Lietuvos miestų, juos galite sekti addresu: https://www.facebook.com/TGarsas

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sveikata, grožis skelbimus.