Profesionalios nekilnojamojo turto pardavimo paslaugos

Profesionalios nekilnojamojo turto pardavimo paslaugos
Kaina: sutartinė
Geriausias mano darbo įvertinimas – Jūsų rekomendacija.

Dažniausiai žmogus nekilnojamąjį turtą keičia vieną kartą gyvenime, todėl tai yra labai svarbus ir atsakingas žingsnis, kurį reikia atlikti paskaičiavus, ir nepriimti neteisingo sprendimo. Visus būsto pardavimo rūpesčius palikite man.

Kaip daugelis galvoja, užtenka tik nufotografuoti nekilnojamąjį turtą ir įdėti skelbimą į internetinį skelbimų portalą. Šiais laikais viskas nėra taip paprasta. Kodėl?

• Aš Jums padėsiu nustatyti realią rinkos kainą. (Kainai nustatyti atliekama rinkos analizė, lyginami realiai įvykę sandoriai, konsultuojuosi su nepriklausomais nekilnojamojo turto vertintojais ir kitais patyrusiais brokeriais). Jei nustatysite per mažą rinkos kainą, galite prarasti pinigus, jei nustatysite per didelę – pirkėjų taip ir nesulauksite. Visi esame girdėję kaip kaimynas brangiai pardavė – ar tikrai brangiai?

• Profesionalios būsto nuotraukos. Padarysime profesionalias nuotraukas, kad objektas rinkoje atrodytų patraukliai. Pirmas įspūdis visada svarbiausias. Taip pat padarysime objekto video, ir foto su dronu. Sukursime patrauklų aprašymą.

• Nuo pat pradžios sudarysiu būsto marketingo pardavimo planą. Kiekviename žingsnyje Jus informuosiu: pateiksiu ataskaitą ir tolesnių žingsnių pasiūlymus. Padėsiu sutvarkyti visus reikalingus dokumentus, kad patirtumėte kuo mažiau streso ir sutaupytumėte savo laiko. Kartais tiesiog dėl smulkaus dokumento neturėjimo – sandoris gali ir neįvykti. Žinau, į kurias duris pasibelsti, kad visas pardavimo procesas vyktų sklandžiai ir greitai.

• Galiu pasiūlyti objektų „iš po stalo“, kurie nėra publikuojami viešai. Turiu potencialių klientų duomenų bazę, kurioje galime surasti Jūsų pirkėją, ir taip greitai parduoti Jūsų turtą.

• Glaudžiai bendradarbiaujame su visais bankais, kuriuose Jus kompetentingi darbuotojai priims artimiausiu laiku ir priims greitą sprendimą dėl būsto kredito. Pasiūlysiu profesionalius nekilnojamojo turto vertintojus, teisininkus, dizainerius bei statybininkus, kurie galės Jums įrengti būstą.

• Dirbu ir tada kai Jūs ilsitės. Kol Jūs leisite savo laiką su šeima atostogaudami gamtoje , galėsite būti ramūs, kad aš Jūsų turtą aprodau potencialiems pirkėjams. Palikite savo rūpesčius man, ir darykite tik savo mėgstamą veiklą. Jums tereikės atvykti pasirašyti pardavimo sutartį su surastu pirkėju

Papildoma informacija

Adresas:
Kaunas, Kauno m.
Šildymas
Dujinis

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Butai skelbimus.