Erdvus, gerai įrengtas namas Rumšiškėse, Kaišiadorių r.

Erdvus, gerai įrengtas namas Rumšiškėse, Kaišiadorių r.
Kaina: 165000 €
Kaišiadorių r., Rumšiškėse, Vajakiškių g. parduodamas jaukus, erdvus, įrengtas namas su pirtimi ir kūdra, kurie yra erdviame 35,52 arų sklype. Į tą pačią kainą įeina ir šalia esantis 13 arų sklypas, besiribojantis su kūdra. Abu sklypai aptverti tvora.

Gyvenamasis namas 1952 m. statybos, rekonstruotas 2008 m., bendras plotas 295,95 kv.m. Name įrengta kombinuota šildymo sistema, galima šildyti tiek kietu kuru, tiek dujomis; sumontuota signalizacija. Pirmame namo aukšte yra garažas, katilinė, virtuvė, vonios kambarys, didelė svetainė, trys kambariai, židinys, oranžerija su šildymo sistema. Antrame aukšte - vonios kambarys ir keturi kambariai.

Namo sklypą juosia tvora su kiemo vartais, kiemas išklotas trinkelėmis. Yra ūkinis pastatas (malkinė), atskiras rūsys su akmeniniais pamatais (rūsyje sumontuoti vandens valymo filtrai). Čia pat už gyvenamojo namo - kūdra su liepteliu ir 2008 m. statybos pirtis su virtuve ir trimis kambariais. Pirties namuką galima šildyti tiek kietu kuru, tiek dujomis.

Šis sklypas su įrengtu pastatų kompleksu - tai puiki vieta, tiek nuolatiniam gyvenimui, tiek verslui. Namas parduodamas su dalimi baldų. Geras susisiekimas iki Kauno - 25 km., iki Kaišiadorių - 21 km., iki Vilniaus - 78 km.

Papildoma informacija

Adresas:
Vajakiškių g., Kaišiadorių r., Rumšiškių mstl.
Plotas, m²
295.95
Kaina už m²
650.85
Sklypo plotas, a
35.52
Namo tipas
Gyvenamasis namas
Įrengimas
Įrengtas
Šildymas
Centrinis
Papildomos patalpos
Pirtis
Rūsys
Ūkiniai pastatai

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Namai skelbimus.