M.S.3D Apdaila

M.S.3D Apdaila
Kaina: sutartinė (Galima derėtis)
Liejamos grindys (epoksidinės, poliuretaninės) – tai vienas iš pramoninių grindų, kurioms keliami dideli mechaninio ir cheminio atsparumo, švarumo ir kiti reikalavimai.

Epoksidinės grindys įrengiamos ant betoninio pagrindo. Jos patvarios, atsparios nusidėvėjimui, chemiškai atsparios agresyviems elementams, naudojant specialius papildus galima pagaminti antistatines, rūgštims atsparias grindis. Dėl savaiminio išsilyginimo sukuriamas lygus, be siūlių ar sujumgimų, paviršius. Epoksidinės grindys gali būti lygios arba šiurkščios, blizgios ir matinės, vienspalvės ir su spalvotais pabarstais. Dangos storis priklausomai nuo apkrovimo laipsnio gali būti nuo 1mm iki 10mm storio. Platus panaudojimo spektras: nuo ligoninių, mokyklų, gyv. pastatų iki įvairios paskirties pramonės įmonių.

Epoksidinės grindis lengva prižiūrėti o prireikus remontuoti galima atlikti tik dalies grindų dangos remontą.BESIŪLIŲ DANGŲ PRIVALUMAI:

nėra galimybės siūlėse kauptis nešvarumams;
lengvai valomos;
nedulka;
neįgeria vandens, tepalų;
mechaniškai atsparios;
atsparios nusidėvėjimui;
ypač higieniškos, todėl nepakeičiamos maisto pramonėje, kur veikia cheminės, temperatūrinės apkrovos ir aukštas higienos lygis, nesudarant nei teorinei nei praktinei galimybei veistis bakterijoms;
SVARBU - idealiai tinka su šildomomis grindimis.3D grindys Jūsų fantaziją gali paversti realybe o išlietas skaidrus sluoksnis suteiks vaizdui gylį ir padidins trimatį efektą. Grafiniai vaizdai su jūros vandenyno ir ten gyvenančių žuvų spalvingais vaizdais papuoš vonios kambarį, o atsivėrusi bedugnė kitame kambaryje nepaliks abejingų net visko mačiusių. Tai madingos o svarbiausia lengvai valomos grindys, labai higieniškos nes nedulka ir kadangi yra besiūlės nėra galimybės veistis bakterijoms tarpuose.

Papildoma informacija

Adresas:
Kaunas, Kauno m.
Plotas, m²
000

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sodybos skelbimus.