Protinga sąskaita

Protinga sąskaita
Kaina: sutartinė
Protinga Sąskaita


Tai platforma, skirta sąskaitoms-faktūroms išrašyti, kaupti, siųsti, bei gauti. Kiekvienas verslas yra pilnas pirkimo-pardavimo veiksmų, su kuriais norima susitvarkyti kuo greičiau ir be didelių sunkumų. Dėl to ProtingaSąskaita yra darbo įrankis, orientuotas į vartotojo poreikius.








Kaip viskas veikia?



ProtingaSąskaitasistemoje Jūs susikuriate profilį, kuriame nurodote sąskaitai-faktūrai išrašyti būtinus rekvizitus, t.y. įmonės kodą, pavadinimą, adresą bei elektroninį paštą. Savo įmonės, kaip ir įmonių, su kuriomis vykdote pirkimo-pardavimo veiksmus, rekvizitus reikės įrašyti tik vieną kartą. Vėliau visą šią informaciją galėsite rasti savo profilyje.

Naudojantis ProtingaSąskaita sistema, elektroninė sąskaita faktūra išrašoma itin paprastai ir greitai– tereikia užpildyti kelis laukelius, prašančius nurodyti paslaugos pavadinimą, kainą ir kiekį. PVM sąskaitos faktūros šablonas yra automatiškai sugeneruojamas sistemos, o sąskaitą nusiųsti gavėjui į el. paštą galite neišėję iš ProtingaSąskaita platformos. Kiekviena Jūsų sukurta bei iš kitų įmonių gauta elektroninė sąskaita faktūra yra automatiškai išsaugoma archyve. Sistemoje įdiegta paieška pagal įvairius kriterijus, todėlreikiamą e-faktūrą rasite greitai ir patogiai.





Kodėl patogu?

Sistema yra patogi dėl to, kad Jums nebereikės ieškoti išsimėčiusių sąskaitų-faktūrų, ar stengtis rūšiuoti jas pagal išrašymo/gavimo datą. Jums taip pat nereikės naudoti savadarbių netvarkingų šablonų, užteks turėti profilįProtingaSąskaitasistemoje ir ji Jums garantuos estetišką bei greitą pirkimo-pardavimo veiksmo pabaigą. Išrašant sąskaitą, galėsite nurodyti ir iki kada sąskaita turi būti apmokėta, taip pat galėsite matyti, ar sąskaita jau buvo peržiūrėta.

Sąskaitos šabloną galėsite keisti kaskart, kai kursite naują sąskaitą-faktūrą. Taip pat į sąskaitą galėsite įtraukti ir savo įmonės logotipą.


Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.