Dronas visiems gyvenimo atvejams DJI Mavic Air

Dronas visiems gyvenimo atvejams DJI Mavic Air
Kaina: 849 €
Pristatome naują inžinerijos ir dizaino stebuklą Mavic Air, kuris keliaus visur su jumis, kur tik nuotykiai jus benuneštų! Šis ultra patogus bei puikiai supakuojamas dronas turi aukščiausios klasės skrydžių kokybę bei funkcionalumą neribotiems pasaulio tyrinėjimams.

3 ašių kameros stabilizavimo sistema

Mavic Air yra neįtikėtinai kompaktiškas dronas, turintis mechaninį 3 ašių stabilizavimą. Šio drono kamera turi 1/2.3″ 12 megapikselių matricą ir f2.8 diafragmos objektyvą.

32 MP sferinės panoramos

Mavic Air gali apjungti 25 nuotraukas kartu tik per 8 sekundes ir iš jų sukuria švaraus vaizdo 32 MP sferines panoramas(1). Jas vėliau galite stebėti per DJI Goggles virtualios realybės akinius.

4K 100 Mbps vaizdo įrašai

Mavic Air dronas filmuoja neįtikėtinus vaizdo įrašus 4K 30 kadrų per sekundę raiška, kad galėtumėte džiaugtis kiekviena vaizdo įrašo detale.

Sulėtintas vaizdo įrašas

Mavic Air geba įrašyti visus jūsų nuotykius sulėtintu vaizdu 1080P 120 kadrų per sekundę.

HDR nuotraukos

Nauji HDR algoritmai padeda jums protingai gauti tinkamus ekspozicijos nustatymus, atsižvelgiant į apšvietimo sąlygas. Pereksponuotos ar tamsios vietos yra apdorojamos gaunant daugiau natūralių perėjimų tarp jų.

8 GB vidinė atmintis

Nepaisant to, kad vaizdo įrašai ir nuotraukos gali būti įrašomi į microSD kortelę, Mavic Air turi 8 GB vidinę atmintį, kurios dėka galėsite išsaugoti įrašų tiesiai į skraidyklę, o vėliau juos persikelti per USB 3.0 Type-C jungtį.

Geometrinė elegancija

Išreiškiant geometrinį tikslumą, Mavic Air „rankos“ išsilygina su aerodinamine važiuokle. Magnio lydinio sriegiai sustiprina septynių borto kamerų palaikymą, taip pat pagrindinė gimbalo kamera sukurta pasitelkiant dar didesnį preciziškumą o galiniai ventiliai efektyviai išsklaido šilumos perteklių.

3D sulankstomas dizainas

Mavic Air yra ultra patogiai sulankstomas dronas – jį sulanksčius jis tampa išmanaus telefono aukščio bei pločio.

Sulankstomas valdymo pultas

Valdymo pultas sukurtas remiantis sulankstomu, žemo profilio ergonominiu dizainu tam, kad jūsų išmanų telefoną laikytų maksimaliai patogiai. Nuimamos valdymo lazdelės nuimtos įsideda į valdymo pultą – niekad nereikės galvoti kaip jas saugiai supakuoti.

Intuityvus valdymas. ActiveTrack funkcija

ActiveTrack funkcija gali suvokti iki 16 pasirinktinų objektų vienu metu, taip leidžiant pasirinkti tuo metu reikiamą sekti objektą. ActiveTrack dėka galėėsite sekti netgi tuos objektus, kurie važiuoja, bėga ar šokinėja.

Greitai fiksuojami vaizdai

Mavic Air turi funkciją QuickShots – joje galima bus pasirinkti iš 6 skirtingų filmavimo būdų – Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid bei Boomerang. Juos galėsite įjungti vienu paspaudimu ir negalvoti apie savo skrydžio bei filmavimo trajektoriją – dronas tai padarys už jus. Šiuos nufilmuotus nuotykius galėsite iš karto pasidalinti socialiniuose tinkluose per DJI GO 4 išmaniąją programėlę.

Išmanus fotografavimas

Savo Mavic Air galėsite valdyti ir ranka – paleisti skristi, pradėti vaizdo įrašą ar nufotografuoti – tai taps labai lengva.

Skrydžio saugumas. Skrydžio autonomija 2.0

Mavic Air turi galingą regėjimo sistemą, kurios dėka dronas stebi aplink esančią aplinką, todėl puikiai orientuojasi ir pasiekia visapusišką apsaugą nuo netikėtų veiksnių. Jūsų didieji nuotykiai dar niekad nebuvo tokie saugūs.

Mavic Air ypatybės

– iki 21 minutės skrydžio laikas

– 68.4 km/h skrydžio greitis – sportiniame režime

– sustiprinta Wi-Fi video transliacija – naujas video transliavimo režimas leidžia dirbti dviem dažniais ir iki 4 km atstumu (atstumai skirsis priklausomai nuo regiono)

– dronas lengvai suporuojamas su DJI virtualios realybės akiniais

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Foto technika skelbimus.