Profesionalūs radarų detektoriai Genevo

Profesionalūs radarų detektoriai Genevo
Kaina: 340 €
AKCIJA: įsigykite dabar, o atsiskaityti galėsite vėliau per 3 kartus be jokio pabrangimo, lizingo sutartį galime atsiųsti kartu su preke į jūsų namus, ofisą ar nurodytą adresą.

Profesionalus ir legalus radarų detektorius GENEVO ONE LT ir GENEVO ONE LT PLIUS kurie liaudyje vadinami tiesiog Antiradarai, tačiau nemaišykite, nes antiradarai yra nelegalūs ir draudžiami, o mes siūlome originalią, suprogramuotą ir legalią prekę kuri yra paruošta naudojimui. Ilgai dirbta, kad šis modelis dirbtų kuo tiksliau Lietuvoje, tad iš esmės tai yra vienas ir tas pats modelis https://www.genevo.com/lt/genevo-one-s-black-edition/ (PLUS 1:1 analogas) tik papildomas suprogramavimas Lietuvos rinkai.

Mūsų prekės ne iš trečiųjų šalių ir suprogramuotos taip, kad būtų didžiausias jautrumas išlaikant didžiausią filtraciją nuo melagingų pranešimų kuriuos sukelia tokie įrenginiai kaip: automatinės parduotuvių durys, išmanūs šviesaforai ir eismo stebėjimo įranga, distronikai, aklos zonos skeneriai.
Vargiai ar kam nors pavyks rasti geresnį, jautresnį ir tokio lygio įrenginį už tokią sąlyginai mažą kainą.
Atminkite, tai ne lygintuvas, o programuojamas įrenginys, tad visas kokybės menas čia taipogi slypi. Mūsų prekės originalios, paruoštos naudojimui, ne iš Lenkijų ar neaiškių vietų.
Pardavėjas įmonė, PVM mokėtojas kuris suteikia prekei 24mėn garantiją.

Išsimokėtinai. Siuntimas visoje Lietuvoje ir galima saugiai atsiskaityti kurjeriui.
Parduotuvė Kaune, Jonavos g. 204a

Nesame tiesiog pardavėjai, kurie konsultuoja iš etiketės, visas prekes testuojamės, išbandome ir prekybai paliekame tik tai, kas kokybiškiausio už savo kaina. Juolab dar pernai ir kiek anksčiau už tokio lygio įrenginį teko mokėti kone 600-900eu, o dabar vos 359€ su PVM.

Prekės nuorodoje bus keletas video su Škoda, Caddy, Vidutinio greičio matuokliu kurie vadinamas: sektorinis greičio matuoklis.

http://www.gpsmeistras.lt/lt/antiradarai-ir-detektoriai

P.s. mūsų prekių priežiūrą garantuota ir kliento likimo valiai nepaliksime. Atnaujinimai daromi kas keletą mėnesių.

Kaunas, Jonavos g. 204a
Turite klausimų? Skambinkite darbo laiku: 864022223
Norite užsakyti? Skambinkite į parduotuvę mūsų vadybininkams: 837208164

Youtube kanalas apie radarų detektorius, apie Neoline hibridinius vaizdo registratorius:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLO3A8U8PPBf4RlALc1wX3yNU_PkNZNRsQ

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Garso, vaizdo aparatūra skelbimus.