Nepamirštamos šventes Jūsų mažiesiems!

Nepamirštamos šventes Jūsų mažiesiems!
Kaina: sutartinė
Norite savo vaikui padaryti įspūdingą ir nepamirštamą gimtadienį, krikštynas ar kitą šventę?
Tuomet Jūs pataikėte būtent ten, kur įvairiausi žaislai tampa GYVI ir vaikų gimtadienius, krikštynas, renginius darželiuose ar mokyklose paverčia pačiomis įsimintiniausiomis vaikystės akimirkomis!
GYVI ŽAISLAI Visiems tėveliams ir jų mažiesiems siūlo linksmus ir spalvingus personažų pasirodymus vaikų šventėse!

Nuotaikingi, išradingi ir žaismingi GYVI ŽAISLAI Jūsų šventei suteiks ypatingos nuotaikos ir papuoš ją išskirtinę programą (kartu su Jūsų vaikučiais dalyvaus aktyviose ir smagiose rungtyse, šoks ir dainuos, lankstys balionus ir kitaip užsiims su Jūsų mažaisiais)!
Į savo mažųjų šventę galite pasikviesti Linksmaja Piratę, Ledo karalienę Elzą, Rimtąją Raganėlę, Judriąją Bitutę, nenustygstantį vietoje Klauną. Taip pat galite pasikviesti ir daugybę kitų personažų, kuriuos rasite https://www.facebook.com/pg/GyviZaislai/photos/?tab=album&album_id=830242223780500.

Šventės programa parenkama atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus ir Jūsų mažųjų vaikučių pomėgius bei amžių, todėl siūlome tik Jums individualiai pritaikytą personažo pasirodymą lietuvių, rusų ir lenkų kalbomis. Personažai atvyksta į Jūsų namus ar kitą nurodytą šventės vietą.
Suteikte galimybę savo mažiesiems nukeliauti į stebuklingą pasaulį, kuriame ŽAISLAI ATGYJA!

Mūsų kontaktai:
Tel. numeris - 862129800
El. pašto adresas - gyvizaislai@gmail.com
Adresas - Visi miestai
Tinklalapis - www.facebook.com/GyviZaislai/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Įmonės skelbimus.