UAB "Auneksa" siūlo darbą vežėjams

UAB "Auneksa" siūlo darbą vežėjams
Kaina: sutartinė (Galima derėtis)
Ieškome vežėjų vežti krovinius Vakarų Europoje. Dirbti su mumis saugu ir patikima, nes mes atsiskaitome visada laiku. Svarstote, kodėl JUMS NAUDINGA dirbti su UAB „AUNEKSA“?

DIRBDAMI SU MUMIS JŪS TAUPOTE
Jei esate nedidelė transporto įmonė ir turite iki 10 vilkikų - įdarbinti transporto vadybininką yra brangu. Tikriausiai žinote, kad profesionalus vadybininkas gali valdyti 20 ir daugiau automobilių. Jei tiek neturite - Jūsų savikaina kyla, nes turite mokėti ne tik atlyginimą, mokesčius, bet ir įrengti bei išlaikyti darbo vietą.

TAMPATE KONKURENCINGESNI
UAB „AUNEKSA“ partneriams suteikiame kuro korteles su nuolaidomis, kurios galioja tik stambioms transporto kompanijoms. Jūs taip pat galite naudotis mūsų partnerių autoservisų paslaugomis, specialiais draudimo ir kitų paslaugų tiekėjų pasiūlymais. Detalesnę informaciją mes suteiksime susitikimo metu.

NESTOJATE NET PER ŠVENTES
Nesvarbu - Kalėdos, Nauji metai ar Velykos, žiema, vasara, ruduo ar pavasaris - mūsų partneriai veža krovinius BE SUSTOJIMŲ IŠTISUS METUS. Todėl, dirbdami mūsų komandoje, Jūs pastoviai turite užsakymų. Ar kada skaičiavote, kiek išleidžiate naujam klientui pritraukti? Kai dirbate su mumis, mes tai darome už Jus. Jūs duodate vilkiką ir vairuotoją, o visais kitais dalykais rūpinamės mes.

APMOKĖJIMAS VISADA LAIKU
Mes visada mokame laiku ir už kiekvieną Jūsų nuvažiuotą kilometrą - nesvarbu Jūs važiavote su kroviniu ar be jo. Sąskaitas pmokame per 21 kalendorinę dieną nuo nuvažiuotų kilometrų ataskaitos pateikimo.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Partnerystė skelbimus.