Chatbots ir Messenger marketingas

Chatbots ir Messenger marketingas
Kaina: sutartinė
ChatMarketing.lt yra skaitmeninė agentūra, kurianti automatiniais susirašinėjimais paremtas sistemas pardavimams, rinkodarai bei klientų aptarnavimui.

Kitais žodžiais, kuriame chatbot'us bei įgyvendiname strategiją, kaip tai išnaudoti komerciniams (ir ne tik) tikslams. Ir visa tai vyksta didžiausioje susirašinėjimų platformoje – Messenger...

Internetinio verslo srityje teko dirbti su dauguma reklamos kanalų, e-komercijos platformų bei programavimo kalbų: Facebook Ads, SEO, Google Adwords, Email Marketing, Wordpress, Woocommerce, Prestashop, Magento, Shopify, HTML, CSS, PHP, MySQL ir daugiau.

Savo patirtį ir įgūdžius naudojame kurdami marketingo strategijas, pardavimo piltuvėlius bei technines integracijas. Kiekvieną dieną kartu su klientais džiaugiames pasiektais rezultatais tarptautinėse rinkose – Lietuvoje, Jungtinėje Karalystėje, Skandinavijoje bei Afrikoje.

Esame įsikūrę Kaune, tačiau dirbame su klientais visoje Lietuvoje ir už jos ribų. Mus galite rasti Statybininkų g. 7, Kaune, 402 kabinete.

Pradėkime bendrauti jau šiandien – spauskite mygtuką apačioje arba pasinaudokite duotais kontaktais!

Dominančius prašome apsilankyti:
https://chatmarketing.lt

Arba Messenger:
https://m.me/chatmarketing.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos verslui skelbimus.