Darbo skelbimų talpinimas, platinimas bei darbuotojų paieška/atranka

Darbo skelbimų talpinimas, platinimas bei darbuotojų paieška/atranka
Kaina: sutartinė
Esame įmonė užsiimanti personalo audito, atrankų, motyvacinės sistemos sukūrimo ir palaikymo paslaugomis, konsultacijomis personalo klausimais, motyvacinių renginių ir įvairių sričių ugdančiųjų mokymų organizavimu. Nesame visų sričių specialistai, tačiau visuomet kiekvienai sričiai pasitelkiame profesionalų komandas, todėl mūsų siūlomos paslaugos ne tik plataus spektro, bet ir išlaiko aukščiausius kokybės standartus. Personalo atrankos organizuojamos taip, kad atitinkamos profesijos specialistų atrankose dalyvautų tos srities profesionalas.
Visiškai naujas darbo skelbimų portalas, su realia darbo skelbimų ir kandidatų baze – www.cvkodas.lt. Jame Jūsų neklaidins negaliojantys skelbimai ar neaktyvios kandidatų anketos.

Juridiniams asmenims, kuriuos domina paslaugos, susijusios su darbo skelbimų talpinimu ir platinimui, personalo atrankoms bei visoms kitoms paslaugos, kurias atlieka UAB „Karjeros partneriai“, taikomos išskirtinės sąlygos ir nuolaidos.

UAB "Karjeros partneriai" teikimos paslaugos:
- Darbo skelbimų talpinimas;
- Personalo paieška ir atranka;
- Personalo auditas ir konsultacijos;
- Motyvaciniai renginiai ir komandos formavimas;
- Įvairūs mokymai;
- Asmeninės karjeros konsultacijos.

El. paštas: info@karjerospartneriai.lt / partneriai@cvkodas.lt
Tel. nr.: 8 615 19188 / 8 629 52855
www.cvkodas.lt, www.karjerospartneriai.lt

Patikėkite savo problemas mums ir mes padėsime Jums jas išspręsti. Juk sėkmę lemia teisingi pasirinkimai – mes padedame pasirinkti teisingai!

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos verslui skelbimus.