Kokteilis


2008-12-11
Česka (397 719; jei nereikėtų statyti arenos, dingtų milijonas problemų)
Kokteilis

Galime išsisukti nuo arenos

Sprendžiant pagal žinomus rezultatus, komandų pažinimą, sporto reikalų suvokimą, "Kokteiliui" paskambinusį Albiną galima vadinti sporto profu.

Jis tvirtino, kad Klaipėda gali išvengti galvos skausmo – arenos statybos.

"Ne paslaptis, kad naujieji sporto rūmai uostamiestyje skubinami statyti ne dėl kokių nors abstrakčių renginių, o dėl 2011 metų Lietuvoje vyksiančio Europos vyrų krepšinio čempionato, – lyg kirviu kapojo skaitytojas. – Žinoma, kad mūsų mieste varžybos vyks tik tris dienas. Ir dėl kelių dienų, jaučiu, ramybės neranda meras, kiti miesto vadovai.

Sukamos galvos, iš kur tos nelemtos krizės metu reikės rasti didelį maišą pinigų."
Albinas sakė, kad Senojo žemyno finalinėse varžybose rungtyniaus 16 komandų, kurios bus suskirstytos į keturias grupes. Žodžiu, Lietuvai užtektų keturių Europos krepšinio federacijos reikalavimus atitinkančių arenų.

"Vilnius jau turi, Šiauliai ir Panevėžys – taip pat, – pirštus lenkė Albinas. – Kaunas jau ruošiasi statyti. Kai kauniečiai pastatys areną, Lietuva turės keturias didžiules sales. Visoms komandoms bus kur žaisti. Mums nebereikės. O jei ir toliau labai jos norėsime, galėsime statyti po daugelio metų, kai krizės nebus likę nė kvapo."

Klausimas: ar dėl kelių tokių krepšinio akimirkų verta mesti milijonus naujai arenai?


Albino pozicija

Aš ne toks kvailas, kaip jūs atrodote.

Iš vadovėlio vyrams

Jei moteris pasakė: "Gerai", vyrai, žinokite: tai žodis, kurį moterys vartoja norėdamos pabaigti ginčą, kai jos jaučiasi teisios ir nori, kad jūs užsičiauptumėte.

Linksmieji tirščiai

Dar viena istorija iš Klaipėdos senojo turgaus. Vyriškis parduoda retos veislės katiną.
– Ar jis ištikimas? – teiraujasi pirkėjas.
– Labai. Jau tris kartus buvau pardavęs ir jis kaskart sugrįždavo.