Kokteilis


2009-04-02
Česka (397 719; paskambinus šiuo numeriu galite tiekti makaronus ausims)
Kokteilis

Gero melo trūksta

Tai ką, mielieji, vakar galėjote duoti laisvę liežuviui - meluoti artimiesiems, draugams, pažįstamiems ir gal net pirmą kartą matytiems žmonėms. Tikriausiai ne ant visų jų ausų laikėsi makaronai, kuriuos bandėt kabinti.

Neginčijama "Kokteilio" statistika tvirtina, kad balandžio 1-ąją tikslą pasiekia 32,6 proc. bandymų apgauti. Nenuostabu, kad liežuvautojai nepasiekia nė 50 proc., nes tądien piliečiai būna budresni nei kasdien, o ant kablio pakimba tik netikėtai užklupti žmonės.

"Kokteilio" tyrimai parodė, kad pas mus dar gajus banalus noras apgauti, kaip antai: "žiūrėk, kažką pametei", "kas čia tau ant suknelės prikibę?". Arba besdami pirštu klausiate: "O kur čia išsitepei?". Panašaus siužeto melo faktų antrojo pavasario mėnesio pirmąją dieną sunku rasti. O gal "Kokteilio" skaitytojams pavyko surengti gerą melo akciją-atrakciją arba ant jos užkibti.

Tokiems faktams pateikti pačiame teisingiausiame pasaulio skyrelyje visuomet atsiras vietos.

Melas Amerikoje

"Kokteilį" pasiekė žinia, kaip prieš gerą dešimtmetį buvo apmulkinti amerikiečiai. 1998-ųjų balandžio 1-ąją greito maisto kampanija "Burger King" paskelbė tieksianti naują gaminį - mėsainį kairiarankiams. Buvo teigiama, kad mėsainio sudėtis bus tokia pat, kaip ir įprasto, tik visi maisto produktai ir ingridientai jame bus pasukti taip, kad būtų patogiau valgyti kaire ranka.

Tūkstančiai alkanų amerikiečių užplūdo "Burger King" restoranus reikalaudami mėsainio kairiarankiams, o grupelė aktyvistų padavė "Burger King" į apygardos teismą už "dešiniarankių teisių pažeidimą", mat dešiniarankiams mėsainio niekas nesugalvojo.

Kriziniai pusryčiai

Skaitytojai dažnai prašo "Kokteilio" pateikti skanių, sočių, tačiau pigių, reikalaujančių mažai produktų pusryčių receptų.

"Kokteilis" įsitikinęs, kad į krizinių pusryčių sąrašą pretenduoja virti kiaušiniai su padažu.

Lėkštėje sudėtas virtų kiaušinių puseles užpilkite padažu, pagamintu iš grietinės arba majonezo, sumaišyto su krienais, garstyčiomis, svogūnų laiškais, tarkuotu fermentiniu sūriu. Studentai sakė, kad skanu.

Linksmieji tirščiai

- Kodėl tu savo šuns nešeri? Staugia lyg kariamas.
- Ką tu, čia mano duktė rengiasi stoti į konservatoriją.