Kokteilis Pereiti į pagrindinį turinį

Kokteilis

2008-11-05 16:42

Kokteilis

Nuogybė (4)

„Kokteilis“ tęsia nuogalių analizę. Kaip įsitikinote, nudistai labai mėgsta stadionus – daug žmonių, dažniausiai rungtynes transliuoja televizija, pakankamai erdvės rodytis.

Šitą plikakiaušį iš aikštės neša net pats vartininkas, nesitaikęs su tuo, kad trukdoma žaisti. Ne visi vienodai reaguoja į ligonius. Aną šeštadienį Portugalijos rinktinės vartininkas Vitoras Baja net laukė, kol plikšis muš kamuolį.

Su vėliava

Vėliavą į rankas - ir pirmyn. Šiandien vardadienio vaišių stalą klos Germanas, Kvirinas, Rimbutas, Rimdauga, Rimdaugas, Rimdaugė, Valius, Zina, Zinaida, Viačeslavas ir Charitonas.

Rytoj prieš draugus ir ypač giminę norės pasirodyti: Deimantės, Gantai, Radolfai, Ralfai, Rudolfai, Salvinai, Serafinai, Serapinai ir Vilfredos.

Suaugusiesiems

Vyresniems „Kokteilio“ skaitytojams bandysime apibūdinti kai kurias (nes pasaulyje yra milijonai) girtumo rūšis.

Pelenės: grįžti namo su vienu bateliu (arba, kaip dabar priimta, su vienu auskaru);

Snieguolės: nubusti rytą su septyniais nykštukais;

Raudonkepuraitės: nubusti senelės lovoje;

Miegančiosios gražuolės: šimtą metų nieko neprisiminti;

Undinės: iš ryto dvokti žuvimi;

Piktojo vilko: nuo dvoko iš burnos rytą paršeliai gaišta;

Peliuko Mikio: ausys ištino, ant rankų - baltos pirštinės, bet frako nėra;

Kol dar yra obuolių

Privalote suvartoti jų kuo daugiau. Šiandien iš raudonšonių paruoškite skanų patiekalą šeimai. Jam reikia: 4-6 obuolių, 100 g sviesto, didelės virtos bulvės, 6 kietai virtų kiaušinių trynių, 300 g krevečių (šaldytų ar konservuotų), 100 g išgliaudytų riešutų, šaukštelio garstyčių, smulkintų krapų, salierų lapelių, pakepintos duonos.

Atvėsintą bulvę pertrinkite per sietelį kartu su kiaušinių tryniais. Sviestą išsukite iki baltumo, sudėkite bulvę ir kiaušinius, dar pasukite, tada sudėkite susmulkintus riešutus, garstyčias, krapus. Paskiausiai sudėkite krevečių mėsą, pagardinkite druska, cukrumi. Masę šakute atsargiai išmaišykite.

Nuplautus be sėklidžių obuolius supjaustykite griežinėliais ir trumpam pamerkite į parūgštintą vandenį. Tuoj išgriebkite, nuvarvinkite vandenį ir ant kiekvieno griežinėlio uždėkite po kauburėlį paruoštos masės. Obuolių griežinėlius dėkite į lėkštę ant salotų lapų ar ant aliejuje pakepintos duonos kvadratėlių.

Dovanėlė

O koks šeštadienis be dovanų. Ponia tik geriems ir jautriems žmonėms padovanotų spanielio veislės 1,5 mėnesio kalytę. Šeimininkė sakė, kad viską (matyt, apie gamtinius reikalus) moka.

Kas norite brangios veislės šuniuko už ačiū, skambinkite tel. (8-614) 31479.

ČESKA (oi, karš „Neptūnas“ „Šiauliams“ kailį)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų