Restoranas „Navalis“ klientus pradžiugins pasikeitusiu meniu Pereiti į pagrindinį turinį

Restoranas „Navalis“ klientus pradžiugins pasikeitusiu meniu

2008-08-27 10:49

GERA VIRTUVĖ

Restoranas „Navalis“ klientus pradžiugins pasikeitusiu meniu

Ne vienam klaipėdiečiui daug malonumo suteikia puikioje aplinkoje su malonia kompanija suvalgyta skani vakarienė ar pietūs. Vaizdas, kvapas ir skonis. Gėrėtis patiekalo vaizdu, užuosti malonų kvapą ir pajausti ypatingą skonį. Pasak restorano „Navalis“ vyriausiojo virėjo Vytauto Samavičiaus, šioms trims patiekalo kokybę atskleidžiančioms savybėms restorano komanda skiria daugiausiai dėmesio. Kiekvieno patiekalo sudėtis ir paruošimo būdas šioje virtuvėje yra kruopščiai apgalvoti.

Restorano patiekalų kokybę klaipėdiečiai jau spėjo įvertinti. „Navalis“ turi nemažą nuolatinių klientų ratą, kurie yra išragavę visą meniu, o virtuvės šefas pasiūlo sukurtų patiekalų specialiai jiems. Kiekvieną savaitę klaipėdiečiams siūlomas ir naujas patiekalas iš egzotiškos vėsintos žuvies bei valgiai, atitinkantys metų laiką. Po keleto savaičių restorano klientai paragaus naujų restorano meniu patiekalų.

Keletą mėnesių kurtame meniu mėgstamų patiekalų turėtų rasti ir išrankiausio skonio klientai. Didžioji dalis „Navalio“ restorano virtuvės patiekalų bus pagaminti iš vėsintos žuvies ir šviežios mėsos. Po V.Samavičiaus vasaros stažuotės Italijoje meniu atsiras ir originalių itališkų patiekalų. Kartu su Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos grupe „Navalio“ vyriausiasis virėjas mokėsi itališkos virtuvės paslapčių. Savo patirtimi su lietuvaičiais dalijosi ir garsus Italijos virėjas, ruošęs pietus „Formulės 1“ čempionui Michaeliui Šumacheriui.

Jau šiandien klaipėdiečiams siūlomi net keturi nauji patiekalai iš ryžių. Tokių ryžių, iš kurių ruošiami šie patiekalai, nenusipirksi ir didžiausiuose prekybos centruose – jie iš Italijos importuojami specialiai restoranams. Prie šių patiekalų aptarnaujantis personalas jums parinks tinkamiausią vyną. Restorano lankytojai turėtų paragauti ir originalių patiekalų iš jūros gėrybių, ypatingų desertų. Visi „Navalio“ virtuvės patiekalai yra ruošiami iš šviežių produktų, konservuoti ar šaldyti – tabu. Patiekalams ruošti naudojami brangūs alyvų, net triufelių aliejai. Žuvis, kurią klientai galės užsisakyti iš naujo meniu, bus ne tik kepama, bet ir ruošiama garuose. Kai kuriuos desertus virtuvės šefas, klientams pageidaujant, paruoš prie jų staliuko. Specialus flamingavimo vėžimėlis, kurį turi tik du Vakarų Lietuvos restoranai, suteikia galimybę klientams pasiūlyti ne tik skanius desertus, bet ir pamatyti jų gaminimo procesą.

Kai kurie klientai jau šiandien užsisakė kalėdines vakarienes ir renginius savo įmonių darbuotojams „Navalio“ restorane.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų